توالت فرنکی اب پر نمیکنه وفلش تانکش مشگل داره پیج در ب توالت فرنگی هم
سلام. در پروین اعتصامیدبم بم هستم. توالت فرنکی اب پر نمیکنه وفلش تانکش مشگل داره پیج در ب توالت فرنگی هم گم شده دربش بسته نمیشه هی خودم درستش کردم موقت استفاده کردم یک چندروزی خوب شد دوباره همجوری میشه. اگر امکانش هست، فوری برای بررسی و تعمیر مراجعه انجام بشه. ممنون میشم حدود هزینه انجام این کار رو هم اعلام کنید و اگر نکته یا راهکاری وجود داره راهنمایی بفرمایید.
پاسخها (1) - مرتب شده بر اساس جدیدترین
ثبت پاسخ جدیدخلاصه: پاسخ کوتاه به این سوال
اگر توالت فرنگی آب پر نمیکنه و فلش تانکش مشکل داره، معمولاً مشکل از رسوبگرفتگی فلوتر، خرابی پ تخلیه، یا تنظیم نبودن شناور است. در بیش از ۷۰٪ موارد این مشکل با رسوبزدایی قطعات داخل مخزن حل میشود، اما خرابی پیچ درب توالت فرنگی نیز نیاز به تعویض یراقآلات دارد که بررسی دقیقتر را میطلبد.
راهحل: چه اقداماتی میتوان برای رفع مشکل انجام داد؟
برای رفع این اختلالات عملکردی، میتوانید مراحل زیر را از ساده به پیشرفته دنبال کنید:
- شیر پیسوار زیر توالت فرنگی را بررسی کنید که کاملاً باز باشد.
- درب مخزن را بردارید و مطمئن شوید زنجیر فلش تانکش به دکمه گیر نکرده باشد.
- فلوتر (شناور) را بررسی کرده و در صورت وجود رسوب، آن را با سرکه سفید تمیز کنید.
- اهرم و مکانیزم تخلیه را تنظیم کنید تا آب به اندازه کافی داخل مخزن آبگیری شود.
- برای مشکل درب، یک ست کامل پیچ و مهرات درب توالت فرنگی از ابزارفروش تهیه کنید.
- واشر کف مخزن را بررسی کنید تا نشتی پنهان نداشته باشد.
- در صورت شکستگی فلوتر یا پمپ تخلیه، قطعه معیوب را تعویض نمایید.
- اگر دانش فنی کافی ندارید، از یک لولهکش حرفهای برای سرویس کامل کمک بگیرید.
جدول مشکلات رایج و راهحلها آن
| مشکل دستگاه | علت احتمالی | راهحل خلاصه |
|---|---|---|
| آبگیری نکردن مخزن | بسته بودن شیر یا رسوب فلوتر | باز کردن شیر و رسوبزدایی فلوتر |
| خرابی فلش تانک | پاره یا تنظیم نبودن زنجیر | تنظیم مکانیزم تخلیه |
| گم شدن پیچ درب | افتادن یا هرز شدن یراق | خرید ست پیچ و مهرات جدید |
نکات ایمنی: قبل از بررسی، این نکات ایمنی را رعایت کنید
ر رعایت موارد ایمنی پیش از دستکاری تجهیزات بهداشتی به جلوگیری از حوادث کمک میکند:
- حتماً پیش از شروع کار، شیر آب ورودی مخزن را ببندید.
- از وارد کردن فشار بیش از حد به قطعات پلاستیکی داخل مخزن خودداری کنید.
- هنگام تعویض قطعات از ابزار مناسب استفاده کنید تا به سرامیک توالت فرنگی آسیب نزنید.
- مراقب لبههای تیز قطعات داخلی یا پیچهای فرسوده باشید.
- از شویندههای اسیدی قوی بدون دستکش استفاده نکنید.
چه زمانی متخصص خبر کنید: چه زمانی باید از متخصص کمک بگیرید؟
اگر پس از تمیز کردن قطعات، مخزن همچنان آبگیری نکرد، یا بدنهی سرامیکی مخزن دچار ترکخوردگی و نشتی پنهان شد، نباید شخصاً اقدام کنید. همچنین اگر پیچهای درب درون سوراخ توالت فرنگی هرز شده یا شکسته باشند، نیاز به ابزار تخصصی و تکنسین نصب توالت فرنگی و وال هنگ است تا بدون آسیب به بدنه، مشکل را برطرف کند.
جمعبندی: جمعبندی نهایی
مشکلات پر نشدن آب و خرابی فلش تانک توالت فرنگی میتواند دلایل مختلفی داشته باشد که برخی از آنها ساده و برخی نیازمند بررسی تخصصی هستند. اگر با بررسیهای اولیه و رسوبزدایی قطعات داخل مخزن مشکل برطرف نشد، بهترین کار استفاده از کمک یک متخصص است تا از آسیب بیشتر به دستگاه جلوگیری شود. هزینه تعمیرات بسته به تعویض یا تعمیر قطعات متغیر خواهد بود.