گاهی پکیچ منزل شعله گاز دیر روشن میشه وچراغهای سبز دیجیتال دوتادوتاباهم جلو وعفب میروند علت از چیست
پکیچ منزل آنالوگ وایران رادیاتور میباشه گاهی در نیمه های شب شعله روسن نمیشه علت را جویا شدم
پاسخها (12) - مرتب شده بر اساس جدیدترین
ثبت پاسخ جدیدسلام از بابت گاز خاطر جمع هستم که مشکلی نیست فقط از روشن کننده اولیه شعله مشکوک هستم
درود ایام بخیر فشار کم گاز کثیفی میله یونیزاسیون چک شیر گاز تعویض پرشر دود گرفتگی فن و چک کامل تر توسط تکنسین
وقتی آب پکیچ تخلیه میشه ودرجه بالای ۱ میره چن ساعتی بدون هیچ مشگلی به کارش ادامه میده
وقتی آب پکیچ تخلیه میشه ودرجه بالای ۱ میره چن ساعتی بدون هیچ مشگلی به کارش ادامه میده
این مورد طبیعی هستش وقتی آب گرم مصرفی رو باز کنیم چراغهای LED دو تا دو تا همزمان روشن میشن و از سمت ۴۰ به سمت ۸۰ حرکت میکنند.
سلام علی آقا بیشتر وقتها بدون بازکردن آب گرم این اتفاق میوفته مخصوصا وقتی درجه بار نزدیک به ۲ بابالتر از ۲ باشه مشهوده
سلام وتشکر از موسسه کارو و هوش مصنوعی باوضعیت فعلی در آمدهای افراد جامعه وخرابی کسب وکارها اگه یک متخصص کاربلد ودرعین کاربلدی آدم با انصافی سراغ دارین بمن معرفی تا آدرس بدم من منزلم شهرک غرب درمشهد میباشدبی صبرانه منتظرپیام شما دراینمورد هستم
باسلام علت دیر روشن شدن مربوط به پرشرهوا ودودکش است که احتمالا فن کثیفه یا فلنچ روی دودکش هستش ولی دوتا دوتا چشمک زدن چراغ ها موقع باز کردن آبگرم به وجود می آید یا فلوسوئچ آبگرم مصرفی گاهی گیر میکنه که باید چک کنید
باسلام ودرود این سوال متوان به چند جواب داشته باشد ۱فشار گاز کم شده... دلیل کم شدن گاز باید برسی شود جرقه زن چک شود
چک کردن فشار گاز کثیفی شیر گاز چک کردن جرغه زن خرابی برد کلا همه موارد باید توسط تکنسین انجام بشه
-
خلاصه
مشکل روشن نشدن به موقع شعله پکیج و چشمک زدن چراغهای دیجیتال میتواند به دلایل مختلفی از جمله مشکلات در سیستم جرقهزنی، فشار گاز یا قطعات داخلی باشد. برای حل این مشکل، ابتدا نیاز است تا علت دقیق آن شناسایی و سپس رفع شود. -
مراحل اجرا
- بررسی فشار گاز: مطمئن شوید که فشار گاز ورودی به پکیج مناسب است. اگر فشار گاز کمتر از حد معمول باشد، ممکن است شعله به درستی روشن نشود.
- کنترل سیستم جرقهزنی: سیستم جرقهزنی را بررسی کنید. اگر جرقه به درستی عمل نکند، شعله روشن نخواهد شد.
- بررسی سنسورها: سنسورهای دما و فشار را بررسی کنید. خرابی یا کثیف بودن سنسورها میتواند باعث اختلال در عملکرد پکیج شود.
- چک کردن برد الکترونیکی: برد الکترونیکی پکیج را بررسی کنید. اگر برد دچار خرابی باشد، ممکن است چراغهای دیجیتال به صورت نامنظم چشمک بزنند.
- تمیز کردن و نگهداری: فیلترها و لولهها را تمیز کنید تا از انسداد جلوگیری شود.
-
نکات ایمنی
- قبل از هرگونه تعمیرات، برق و گاز پکیج را قطع کنید.
- از دست زدن به قطعات داخلی پکیج بدون داشتن تخصص خودداری کنید.
- هنگام کار با گاز، از تهویه مناسب محیط اطمینان حاصل کنید تا خطر نشت گاز به حداقل برسد.
-
چه زمانی متخصص خبر کنید
- اگر با انجام مراحل اولیه مشکل حل نشد.
- در صورتی که با مشکلات برقی یا گازی مواجه شدید.
- در صورت شنیدن صداهای غیرعادی از پکیج.
- اگر بوی گاز احساس کردید، فوراً با یک متخصص تماس بگیرید.
-
جمعبندی
مشکل دیر روشن شدن شعله و چشمک زدن چراغهای دیجیتال در پکیجهای ایران رادیاتور میتواند ناشی از چند عامل باشد که برای رفع آن، بررسی دقیق و گام به گام هر یک از این عوامل ضروری است. در صورت عدم توانایی در رفع مشکل، حتماً از یک متخصص کمک بگیرید تا خطرات احتمالی به حداقل برسد. توجه به نگهداری منظم و دورهای پکیج نیز میتواند از بروز چنین مشکلاتی جلوگیری کند.