تعمیر اجاق گاز و فر

فر برقی داتیس دارم Err میزنه رو صفحه نمایشش

پرسیده شده توسط یکی از کاربران کارو 1405/05/17 13:53
26 بازدید 4 پاسخ

سلام. در زنجان زنجان هستم. فر برقی داتیس دارم Err میزنه رو صفحه نمایشش. اگر امکانش هست، فردا برای بررسی و تعمیر مراجعه انجام بشه. ممنون می‌شم حدود هزینه انجام این کار رو هم اعلام کنید و اگر نکته یا راهکاری وجود داره راهنمایی بفرمایید.

پاسخ‌ها (4) - مرتب شده بر اساس جدیدترین

ثبت پاسخ جدید
حسن محمدی
بدون نظر

سلام اگر فر برقی داتیس شما خطای Err (ارور) روی صفحه نمایش نشان می‌دهد، معمولاً مشکل از ایراد در سنسور دما (ترموکوپل یا NTC)، خرابی برد الکترونیکی، اتصال کوتاه یا تنظیم نبودن ساعت دستگاه است. در بیش از ۷۰٪ موارد این مشکل با یک ریست ساده یا قطع و وصل کردن جریان برق برطرف می‌شود، اما گاهی به بررسی تخصصی نیاز دارد. من درختمتتون هستم محمدی یا علی

زنجان 1405/05/17 22:44
0
حسن محمدی
بدون نظر

سلام اگر فر برقی داتیس شما خطای Err (ارور) روی صفحه نمایش نشان می‌دهد، معمولاً مشکل از ایراد در سنسور دما (ترموکوپل یا NTC)، خرابی برد الکترونیکی، اتصال کوتاه یا تنظیم نبودن ساعت دستگاه است. در بیش از ۷۰٪ موارد این مشکل با یک ریست ساده یا قطع و وصل کردن جریان برق برطرف می‌شود، اما گاهی به بررسی تخصصی نیاز دارد. من درختمتتون هستم محمدی یا علی

زنجان 1405/05/17 22:42
0
ع
بدون نظر

سلام وقت بخیر کجای زنجان هستید وارورچی میزنه کد بفرستید

مشتری با این متخصص تماس گرفته
زنجان 1405/05/17 20:32
0
دستیار هوش مصنوعی هوش مصنوعی

خلاصه: پاسخ کوتاه به این سوال

اگر فر برقی داتیس شما خطای Err (ارور) روی صفحه نمایش نشان می‌دهد، معمولاً مشکل از ایراد در سنسور دما (ترموکوپل یا NTC)، خرابی برد الکترونیکی، اتصال کوتاه یا تنظیم نبودن ساعت دستگاه است. در بیش از ۷۰٪ موارد این مشکل با یک ریست ساده یا قطع و وصل کردن جریان برق برطرف می‌شود، اما گاهی به بررسی تخصصی نیاز دارد.

راه‌حل: چه اقداماتی می‌توان برای رفع مشکل انجام داد؟

برای رفع خطای فر برقی داتیس، بهتر است اقدامات زیر را به ترتیب از ساده‌ترین تا تخصصی‌ترین روش دنبال کنید:

1. فر را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه از برق بکشید تا سیستم کاملاً ریست شود.
  2. تنظیمات ساعت و تایمر فر را مجدداً بررسی و تنظیم کنید، زیرا در برخی مدل‌ها عدم تنظیم ساعت مانع کارکرد درست می‌شود.
  3. دکمه‌های کنترل پنل را بررسی کنید که گیر نکرده باشند یا کثیفی زیر آن‌ها جمع نشده باشد.
  4. اتصالات سیم‌کشی برق ورودی به دستگاه را بررسی کنید تا قطعی یا نوسان نداشته باشد.
  5. سنسور دمای داخلی فر را بررسی کنید تا دوده یا چربی روی آن جمع نشده باشد و اتصال آن محکم باشد.
  6. اگر خطای دستگاه مربوط به خرابی برد باشد، از یک تعمیرکار بخواهید برد الکترونیکی را تست کند.
  7. در صورت سوختگی قطعات داخلی یا نیاز به تعویض سنسور و برد، حتماً با تکنسین مجرب تماس بگیرید.

جدول مشکلات رایج و راه‌حل‌ها آن

مشکل رایج فر برقی راه‌حل پیشنهادی
نمایش خطای ناگهانی ریست کردن دستگاه با قطع برق
به هم خوردن برنامه‌ها تنظیم مجدد ساعت و تایمر
خطای سنسور دما تمیز کردن یا تعویض قطعه NTC
خرابی برد اصلی تعمیر یا تعویض تخصصی برد

نکات ایمنی: قبل از بررسی، این نکات ایمنی را رعایت کنید

رعایت نکات ایمنی پیش از هرگونه اقدام روی تجهیزات الکترونیکی الزامی است تا از خطرات احتمالی جلوگیری شود:

• حتماً پیش از بررسی دستگاه، دوشاخه را از پریز برق بکشید.
  • از دست زدن به بردهای الکترونیکی با دست خیس یا مرطوب جداً خودداری کنید.
  • در صورت استشمام بوی سوختگی، به هیچ وجه دستگاه را روشن نکنید.
  • اگر ابزار مناسب ندارید، از دستکاری سیم‌کشی داخلی پرهیز کنید.
  • برای بررسی قطعات داخلی حتماً از دستکش ایمنی استفاده کنید.

چه زمانی متخصص خبر کنید: چه زمانی باید از متخصص کمک بگیرید؟

اگر پس از ریست کردن دستگاه و بررسی اتصالات ساده، خطای صفحه نمایش همچنان پابرجا بود یا با بوی سوختگی و اتصالی برق مواجه شدید، نباید شخصاً دست به آچار شوید. خرابی برد الکترونیکی یا مشکلات سیم‌کشی داخلی نیاز به حضور تکنسین متخصص تعمیر فر برقی داتیس دارد تا با تجهیزات مناسب عیب‌یابی و تعمیر را انجام دهد.

جمع‌بندی: جمع‌بندی نهایی

خطای فر برقی داتیس می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد که برخی از آن‌ها ساده و برخی نیازمند بررسی تخصصی هستند. اگر با بررسی‌های اولیه و ریست کردن دستگاه مشکل برطرف نشد، بهترین کار استفاده از کمک یک متخصص در زنجان است تا از آسیب بیشتر به قطعات الکترونیکی دستگاه جلوگیری شود. هزینه‌ها نیز بسته به نوع قطعه معیوب (سنسور یا برد) متغیر خواهد بود.

1405/05/17 13:56
0

پاسخ خود را بنویسید

مشاهده پاسخ‌ها

برای ثبت پاسخ ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.

ورود به حساب کاربری

تماس با

تماس با مشتری

تماس با مشتری
اپ کارو رو نصب کن
دسترسی سریع‌تر به سرویس‌کارها
کارو