تعمیر مایکروویو و توستر

توستر روشن میشه بشدت داغ میکنه ودود میده بیرون واینکه المنت بالایی‌ها

پرسیده شده توسط یکی از کاربران کارو 1405/06/09 11:09
7 بازدید 4 پاسخ

سلام. در قم هستم. توستر روشن میشه بشدت داغ میکنه ودود میده بیرون واینکه المنت بالایی‌ها کار نمیکنه. اگر امکانش هست، این هفته برای بررسی و تعمیر مراجعه انجام بشه. ممنون می‌شم حدود هزینه انجام این کار رو هم اعلام کنید و اگر نکته یا راهکاری وجود داره راهنمایی بفرمایید.

پاسخ‌ها (4) - مرتب شده بر اساس جدیدترین

ثبت پاسخ جدید

سلام اگر تمایل دارید به تعمیرگاه تخصصی من تحویل دهید تا در اسرع وقت با کیفیت خوب و قیمت مناسب تعمیر کنم لطفا تماس بگیرید تا آدرس بدهم .

قم 1405/06/09 18:06
0
عیسی محمودلو
بدون نظر

سلام اگر تعمیر نکرده‌اید اطلاع بدید در خانه تعمیر کنم اگر تمایل دارید درگیره این صورت مغازه

قم 1405/06/09 17:27
0
مرتضی حسینی
بدون نظر

سلام احتمالا مشکل ترموستات دارید و احتمال سوختن المنت بالا هم وجود داره در صورت تمایل تماس بگیرید پیک تعمیرگاه از درب منزل تحویل میگیره بعد از گذشت 3 روز کاری نهایت درب منزل بهتون تحویل میده

این متخصص با مشتری تماس گرفته
قم 1405/06/09 11:26
0
دستیار هوش مصنوعی هوش مصنوعی

خلاصه: پاسخ کوتاه به این سوال

اگر توستر شما بیش از حد داغ شده، دود می‌کند و المنت‌های بالایی آن کار نمی‌کنند، معمولاً مشکل از اتصالی برق، خرابی ترموستات یا تجمع چربی و مواد غذایی روی حرارت‌دهنده‌ها است. در بیش از ۷۰٪ موارد این مشکل به دلیل کثیفی شدید یا خرابی برد کنترل حرارت رخ می‌دهد که در صورت امکان با نظافت اولیه بهبود می‌یابد، اما خرابی المنت نیازمند بررسی تخصصی است.

راه‌حل: چه اقداماتی می‌توان برای رفع مشکل انجام داد؟

برای رفع این اختلال عملکرد، بررسی دستگاه را از موارد ساده و ایمن شروع کنید و به مراحل تخصصی‌تر برسید:

1. دستگاه را بلافاصله از برق بکشید تا خطرات ناشی از اتصالی کاهش یابد.
  2. فضای داخلی دستگاه و سینی‌ها را از بقایای غذایی و چربی‌های انباشته‌شده کاملاً پاکسازی کنید.
  3. المنت‌های بالایی را به آرامی بررسی کنید تا از عدم شکستگی یا قطع اتصال فیزیکی مطمئن شوید.
  4. تنظیمات ولوم دما و تایمر را چک کنید تا روی حداکثر توان قفل نشده باشند.
  5. اتصالات سیم‌کشی داخلی و ترموستات را برای نشانه‌های سوختگی بررسی کنید.
  6. در صورت عدم مهارت کافی، از دستکاری قطعات الکتریکی خودداری کرده و از خدمات تعمیر توستر در محل استفاده کنید.

جدول مشکلات رایج و راه‌حل‌ها آن

مشکل دستگاه راه‌حل پیشنهادی
دود
1405/06/09 11:10
0

پاسخ خود را بنویسید

مشاهده پاسخ‌ها

برای ثبت پاسخ ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.

ورود به حساب کاربری

تماس با

تماس با مشتری

تماس با مشتری
اپ کارو رو نصب کن
دسترسی سریع‌تر به سرویس‌کارها
کارو