فکر کنم باتری گوشیم باد کرده. گوشیم دسته دوم بود خریدم حدودا دوسال هست
سلام. در گلسار رشت هستم. فکر کنم باتری گوشیم باد کرده. گوشیم دسته دوم بود خریدم حدودا دوسال هست خودم استفاده میکنم. اوایل یکم قابش چسبش باز شده بود دادیم درست کنن. الان دیدم باز قابش باز شده. ولی فکر کنم به خاطر باتریه مدل گوشی سامسونگ نوت 20 اولتراست. اگر امکانش هست، این هفته برای بررسی و تعمیر مراجعه انجام بشه. ممنون میشم حدود هزینه انجام این کار رو هم اعلام کنید و اگر نکته یا راهکاری وجود داره راهنمایی بفرمایید.
پاسخها (1) - مرتب شده بر اساس جدیدترین
ثبت پاسخ جدیدخلاصه: پاسخ کوتاه به این سوال
اگر باد کردن باتری گوشی سامسونگ نوت 20 اولترا رخ داده باشد، معمولاً مشکل از عمر مفید باتری، استفاده از شارژر متفرقه، نوسانات برق یا حرارت بالای دستگاه است. در بسیاری از موارد با بررسی موارد ساده مثل بررسی میزان شارژدهی مشکل مشخص میشود، اما در برخی شرایط به دلیل خطر انفجار نیاز به بررسی تخصصی وجود دارد. در بیش از ۷۵٪ موارد باد کردن باتری در گوشیهای دست دوم مربوط به اتمام چرخه عمر مفید باتری پس از ۳ تا ۴ سال استفاده است.
راهحل: چه اقداماتی میتوان برای رفع مشکل انجام داد؟
برای مدیریت این وضعیت اضطراری، اقدامات زیر را از ساده به پیچیده دنبال کنید:
- استفاده از گوشی را فوراً متوقف کرده و آن را خاموش کنید.
- از اتصال دستگاه به شارژر به شدت خودداری کنید.
- گوشی را در محیطی خنک و دور از تابش مستقیم آفتاب قرار دهید.
- از فشار دادن قاب یا بدنه گوشی برای جا انداختن آن پرهیز کنید.
- پشتیبانگیری سریع از اطلاعات مهم در صورت روشن بودن دستگاه.
- مراجعه به مراکز خدمات فنی برای بررسی دقیق میزان تورم.
- اقدام فوری برای تعویض اصولی باتری توسط تکنسین مجرب.
جدول مشکلات رایج و راهحلها آن
| مشکل رایج | راهحل خلاصه |
|---|---|
| باز شدن لبههای قاب پشتی | خاموش کردن فوری و بررسی باتری |
| داغ شدن غیرعادی دستگاه | قطع شارژ و قرار دادن در محیط خنک |
| کاهش شدید درصد شارژ | تعویض فوری باتری فرسوده |
نکات ایمنی: قبل از بررسی، این نکات ایمنی را رعایت کنید
رعایت نکات ایمنی در مواجهه با باتریهای لیتیومیونی آسیبدیده اهمیت حیاتی دارد:
- به هیچ وجه به بخش متورم باتری فشار وارد نکنید تا سوراخ نشود.
- گوشی را به هیچ منبع تغذیه یا شارژری متصل نکنید.
- دستگاه را در نزدیکی مواد اشتعالزا نگهداری نکنید.
- از وارد شدن ضربه یا خم کردن بدنه گوشی جلوگیری کنید.
- در صورت احساس بوی نامطبوع یا دود، دستگاه را به فضای باز منتقل کنید.
چه زمانی متخصص خبر کنید: چه زمانی باید از متخصص کمک بگیرید؟
از آنجا که مدل سامسونگ نوت 20 اولترا دارای طراحی یکپارچه و چسبهای حرارتی محکمی است، به هیچ وجه نباید شخصاً برای باز کردن قاب و تعویض باتری اقدام کنید. خطر جرقه، آتشسوزی و آسیب به السیدی گرانقیمت این دستگاه بسیار بالا است. بنابراین، حضور در یک مرکز تخصصی جهت تعویض ایمن باتری الزامی است.
جمعبندی: جمعبندی نهایی
باد کردن باتری گوشی میتواند دلایل مختلفی داشته باشد که برخی از آنها ساده و برخی نیازمند بررسی تخصصی هستند. اگر با بررسیهای اولیه مشخص شد قاب دستگاه به دلیل تورم باترس باز شده، بهترین کار استفاده از کمک یک متخصص است تا از آسیب بیشتر به دستگاه جلوگیری شود. کارشناسان ما در گلسار رشت آماده بررسی و تعویض ایمن باتری دستگاه شما هستند.