نصب سینک ظرفشویی

سینگ پیانویی وصل کردم نشتی اب داره

پرسیده شده توسط یکی از کاربران کارو 1405/05/13 23:06
29 بازدید 5 پاسخ

سلام. در آپادانا کوچه شهید کاظمی شیراز هستم. سینگ پیانویی وصل کردم نشتی اب داره. اگر امکانش هست، فوری برای بررسی و تعمیر مراجعه انجام بشه. ممنون می‌شم حدود هزینه انجام این کار رو هم اعلام کنید و اگر نکته یا راهکاری وجود داره راهنمایی بفرمایید.

پاسخ‌ها (5) - مرتب شده بر اساس جدیدترین

ثبت پاسخ جدید
محمدامیرمرزبان
۵ (۴ نظر)

سلام تماس بگیرید درخدمتم 09174732069

فارس, شیراز 1405/05/14 00:25
0
مجید امیدوار
بدون نظر

با سلام مجید امیدوار هستم متخصص تاسیسات با احترام سینکهای پیانویی با توجه به حساسیت موجود دران باید حتما توسط فرد متخصص کار ازموده انجام شود ایا از محل نشتی مطلع هستید؟ سینک توسط خود شما بسته شده یا استاد کار؟

فارس, شیراز 1405/05/13 23:37
0
مهرداد راد
۵ (۳ نظر)

درود بر شما شب شما بخیر بفرمایید نشتی اب از اتصالات سیفون هست یا اتصالت شیلنگها ؟ نیاز ب برسی داره یا شاید از اتصالات زیر شیر باشد. برای برسی دقیقتر هزینه ها با من تماس بگیرید اگر هم نیاز ب مشاوره تلفنی دارید باز در خدمتم تا راهنماییتون کنم و نیاز ب تکنسین نباشه

این متخصص با مشتری تماس گرفته
فارس, شیراز 1405/05/13 23:34
0
مجید امیدوار
بدون نظر

با سلام مجید امیدوار هستم متخصص تاسیسات با احترام سینکهای پیانویی با توجه به حساسیت موجود دران باید حتما توسط فرد متخصص کار ازموده انجام شود ایا از محل نشتی مطلع هستید؟ سینک توسط خود شما بسته شده یا استاد کار؟

فارس, شیراز 1405/05/13 23:34
0
دستیار هوش مصنوعی هوش مصنوعی

خلاصه: پاسخ کوتاه به این سوال

اگر نصب سینک پیانویی با مشکل نشتی آب مواجه شده است، معمولاً مشکل از مواردی مانند شل بودن مهره‌های اتصال، خرابی واشر آب‌بندی، اتصال نادرست لوله‌های زیر سینک یا تراز نبودن بدنه است. در بیش از ۷۰ درصد موارد این مشکل با سفت کردن اتصالات و تعویض واشرهای فرسوده برطرف می‌شود، اما مدل‌های پیانویی به دلیل پیچدگی شیرآلات گاهی نیازمند بررسی تخصصی هستند.

راه‌حل: چه اقداماتی می‌توان برای رفع مشکل انجام داد؟

برای رفع این ایراد، بررسی را از بخش‌های ساده آغاز کرده و به سمت چک کردن قطعات اصلی پیش بروید:

1. ابتدا فلکه آب را ببندید تا از خروج بیشتر آب جلوگیری شود.
  2. با یک دستمال خشک، محل اتصال لوله‌ها را خشک کنید تا منبع دقیق نشتی مشخص شود.
  3. مهره‌های زیر شیرآلات پیانویی و اتصالات شلنگ‌ها را با دست یا آچار مناسب (با احتیاط) سفت کنید.
  4. واشرهای لاستیکی آب‌بندی را بررسی کرده و در صورت ترک‌خوردگی یا دفرمگی تعویض نمایید.
  5. لوله‌های خرطومی خروجی فاضلاب را بررسی کنید که دچار گرفتگی یا خمیدگی شدید نباشند.
  6. از چسب تفلون برای رزوه‌های اتصالاتی که آب‌بندی ضعیفی دارند استفاده کنید.
  7. اگر نشتی از بدنه اصلی پنل پیانویی باشد، ممکن است کارتریج یا قطعات داخلی نیاز به تعویض داشته باشند.
  8. در صورت عدم رفع مشکل، از یک لوله‌کش حرفه‌ای برای بازدید سیستم کمک بگیرید.

جدول مشکلات رایج و راه‌حل‌ها آن

علت نشتی آب راه‌حل پیشنهادی
شل بودن اتصالات شلنگ سفت کردن مهره‌های اتصال
خرابی یا پارگی واشر تعویض واشر لاستیکی
آسیب به رزوه لوله‌ها استفاده از نوار تفلون یا تعویض لوله
ایراد در بدنه شیر پیانویی نیاز به تعمیر یا تعویض قطعات داخلی

نکات ایمنی: قبل از بررسی، این نکات ایمنی را رعایت کنید

رعایت اصول ایمنی پیش از شروع کار برای جلوگیری از حوادث احتمالی و آسیب بیشتر الزامی است:

• حتماً پیش از هرگونه اقدام، شیرهای پیسوار آب سرد و گرم را ببندید.
  • از ابزار مناسب استفاده کنید تا به بدنه‌ی استیل سینک یا شیرآلات پیانویی آسیب نزنید.
  • مراقب برق‌گرفتگی احتمالی در صورت وجود پریز یا لوازم برقی در زیر سینک باشید.
  • از سفت کردن بیش از حد مهره‌ها که باعث شکستگی رزوه یا بدنه پلاستیکی می‌شود، خودداری کنید.
  • یک سطل و دستمال خشک برای جمع‌آوری آب‌های باقی‌مانده در شلنگ‌ها آماده نگه دارید.

چه زمانی متخصص خبر کنید: چه زمانی باید از متخصص کمک بگیرید؟

اگر پس از بررسی اتصالات، واشرها و محکم کردن مهره‌ها همچنان از بدنه اصلی شیر پیانویی یا بخش‌های پنهان کابینت آب چکه می‌کند، نباید شخصاً دست به آچار شوید. مدل‌های پیانویی دارای ساختار داخلی پیچیده‌تری نسبت به مدل‌های اهرمی معمولی هستند و باز کردن خودسرانه آن‌ها ممکن است باعث شکستن قطعات و هزینه‌های سنگین‌تر شود. در این شرایط، کمک گرفتن از تکنسین‌های با تجربه سایت کارو بهترین گزینه است.

جمع‌بندی: جمع‌بندی نهایی

مشکل نشتی آب می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد که برخی از آن‌ها ساده و برخی نیازمند بررسی تخصصی هستند. اگر با بررسی‌های اولیه و سفت کردن اتصالات مشکل برطرف نشد، بهترین کار استفاده از کمک یک متخصص است تا از آسیب بیشتر به تجهیزات جلوگیری شود. هزینه‌های خدمات بسته به میزان آسیب و نیاز به تعویض قطعه متفاوت خواهد بود.

1405/05/13 23:07
0

پاسخ خود را بنویسید

مشاهده پاسخ‌ها

برای ثبت پاسخ ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.

ورود به حساب کاربری

تماس با

تماس با مشتری

تماس با مشتری
اپ کارو رو نصب کن
دسترسی سریع‌تر به سرویس‌کارها
کارو