اتو سیلتر ترک دارم چیزی هول و هوش یکسال است کار نکردم ومخزنش هم آب داش
سلام. در خیابان مطهری بوشهر هستم. اتو سیلتر ترک دارم چیزی هول و هوش یکسال است کار نکردم ومخزنش هم آب داشته حالا که روشنش کردم عقربه بالاتر از 40نمیاد و علامت نو واتر روشن میشه با وجودی که آب داره اومدم بازش کردم حدود یک بند انگشت رسوب مثل خاکستر زغال ریخته کف اتو و کف مخزن اتو از بیرون گسار بسته حالا نمیدونم کف اتو سوراخ شده که همچین شده یا دلیلی دیگه ای داره ممنون میشم راهنمایی کنید. اگر امکانش هست، این هفته برای بررسی و تعمیر مراجعه انجام بشه. ممنون میشم حدود هزینه انجام این کار رو هم اعلام کنید و اگر نکته یا راهکاری وجود داره راهنمایی بفرمایید.
پاسخها (1) - مرتب شده بر اساس جدیدترین
ثبت پاسخ جدیدخلاصه: پاسخ کوتاه به این سوال
اگر تعمیر اتو سیلتر ترک با مشکل عدم افزایش فشار عقربه، روشن شدن چراغ کمآبی و وجود رسوبات زیاد مواجه است، معمولاً مشکل از رسوبگذاری شدید، مسدود شدن لولههای ورودی آب به مخزن یا خرابی پرشرسوییچ است. در بیش از ۷۰٪ موارد خواباندن دستگاه با آب در طولانیمدت چنین رسوباتی تولید میکند. در بسیاری از موارد با رسوبزدایی اصولی مشکل حل میشود، اما در برخی شرایط نیاز به تعویض قطعات فرسوده وجود دارد.
راهحل: چه اقداماتی میتوان برای رفع مشکل انجام داد؟
برای بازگرداندن کارایی دستگاه و رفع رسوب و خطای کمآبی، مراحل زیر را از ساده به پیچیده دنبال کنید:
- دستگاه را کاملاً از برق بکشید و اجازه دهید سرد شود.
- مخزن را از آب قدیمی و رسوبات زغالمانند کاملاً تخلیه و شستشو دهید.
- با استفاده از محلولهای رسوبزدای استاندارد یا سرکه سفید، داخل مخزن را تمیز کنید.
- مسیر لولهها و شیلنگهای ارتباطی منتهی به سنسور آب را بررسی و باز کنید.
- وضعیت شیر برقی و پمپ آب را برای اطمینان از مکش و انتقال آب تست کنید.
- اتصالات بدنه را بررسی کنید تا مطمئن شوید پوسیدگی یا سوراخ شدگی وجود ندارد.
- در صورت عدم رفع مشکل، از یک تکنسین مجرب برای بازدید حضوری در بوشهر کمک بگیرید.
جدول مشکلات رایج و راهحلها آن
| مشکل دستگاه | علت احتمالی | راهحل خلاصه |
|---|---|---|
| روشن شدن چراغ نو واتر | رسوب روی سنسور آب | رسوبزدایی و شستشوی مخزن |
| بالا نرفتن عقربه فشار | مسدود شدن مسیر بخار یا المنت | بررسی سیستم حرارتی و رسوبزدایی |
| وجود خاکستر رسوب | ماندگاری آب سخت در مدت طولانی | تخلیه کامل و اسیدشویی سبک |
نکات ایمنی: قبل از بررسی، این نکات ایمنی را رعایت کنید
ر رعایت موارد ایمنی پیش از آغاز کار تعمیراتی برای حفظ سلامت شما و دستگاه بسیار حیاتی است.
- حتماً پیش از هرگونه دستکاری، دوشاخه اتو را از پریز برق جدا کنید.
- اجازه دهید دمای دیگ و بدنه اتو کاملاً خنک شود تا از سوختگی جلوگیری کنید.
- از ریختن آب مستقیم روی قطعات الکترونیکی و برد دستگاه پرهیز نمایید.
- هنگام استفاده از مواد رسوبزدا یا اسیدی از دستکش و ماسک استفاده کنید.
- اتصالات برق و سیمکشیها را پس از اتمام کار از نظر نداشتن اتصالی بررسی کنید.
چه زمانی متخصص خبر کنید: چه زمانی باید از متخصص کمک بگیرید؟
اگر پس از تخلیه رسوبات و شستشوی اولیه، همچنان مشکل عقربه و خطای آب پابرجا بود، یا اگر متوجه سوراخ شدگی در بدنه دیگ بخار شدید، نباید شخصاً دست به آچار شوید. از آنجا که این تجهیزات تحت فشار کار میکنند، دستکاری غیرتخصصی خطر انفجار دیگ یا برقگرفتگی را به همراه دارد. جهت هماهنگی برای بررسی در این هفته و اطلاع از حدود هزینهها، میتوانید با کارشناسان خدماتی کارو در ارتباط باشید.
جمعبندی: جمعبندی نهایی
تعمیر اتو سیلتر ترک پس از یک سال عدم استفاده میتواند دلایل مختلفی مانند رسوب شدید و گرفتگی حسگرها داشته باشد که برخی ساده و برخی نیازمند بررسی تخصصی هستند. اگر با بررسیهای اولیه و رسوبزدایی دقیق مشکل برطرف نشد، بهترین کار استفاده از کمک یک متخصص است تا از آسیب بیشتر به دستگاه جلوگیری شود و ایمنی کامل حفظ گردد.