نصب توالت فرنگی و وال هنگ

نصب توالت فرنگی

پرسیده شده توسط یکی از کاربران کارو 1405/05/31 11:41
18 بازدید 6 پاسخ

سلام. در شهرک‌گلستان شیراز هستم. نصب توالت فرنگی. اگر امکانش هست، فوری برای بررسی و تعمیر مراجعه انجام بشه. ممنون می‌شم حدود هزینه انجام این کار رو هم اعلام کنید و اگر نکته یا راهکاری وجود داره راهنمایی بفرمایید.

پاسخ‌ها (6) - مرتب شده بر اساس جدیدترین

ثبت پاسخ جدید
محمدجعفری
بدون نظر

سلام لطفاً بااین شماره تماس بگیرید هزینه نصب 1200000شماره نماس09174735046

فارس, شیراز 1405/05/31 15:58
0
علیرضا نسبی
بدون نظر

سلام نَسَبی هستم بابت مشکل فرنگی با من تماس بگیرید

این متخصص با مشتری تماس گرفته
فارس, شیراز 1405/05/31 12:02
0
محمد کریمی
بدون نظر

سلام وقت بخیر من شهرک گلستان هستم برای برآورد بهتر تماس بگیرید ولی نصب توالت فرنگی ۱ اجرت معمولا 09379074163

فارس, شیراز 1405/05/31 11:51
0
مجتبی بذرافکن
۵ (۲ نظر)

با سلام اجرت بازدید و نصب یا تعمیر تمام کار بدون لوازم 2میلیون تومان شسته و روفته در خدمتیم

فارس, شیراز 1405/05/31 11:46
0
علیرضا نسبی
بدون نظر

سلام نَسَبی هستم بابت مشکل فرنگی با من تماس بگیرید

فارس, شیراز 1405/05/31 11:45
0
دستیار هوش مصنوعی هوش مصنوعی

خلاصه: پاسخ کوتاه به این سوال

اگر نصب توالت فرنگی شما با مشکل نشتی، لوله‌کشی یا لق شدن مواجه شده و نیاز به اجرای اصولی دارید، معمولاً مشکل از تنظیم نبودن فاصله تا دیوار، ضعف در آب‌بندی خروجی یا خرابی قطعات داخلی مخزن است. در بیش از ۷۰٪ موارد، نشتی‌های جزئی ناشی از عدم استفاده صحیح از واشر مومی و چسب سیلیکون مناسب است. در شهرک گلستان شیراز، تیم فنی ما آماده ارائه خدمات فوری در محل شماست.

راه‌حل: چه اقداماتی می‌توان برای رفع مشکل انجام داد؟

برای دستیابی به بهترین نتیجه در اجرای این تجهیزات بهداشتی، رعایت مراحل از ساده به تخصصی ضروری است:

1. قطع کردن فلکه آب ورودی و تخلیه کامل مخزن (سیفون).
  2. بررسی دقیق تراز بودن کف سرویس بهداشتی و محل قرارگیری کاسه.
  3. استفاده از واشر مومی جدید برای جلوگیری کامل از انتشار بوی فاضلاب.
  4. محکم کردن پیچ‌های اتصال به کف بدون سفت کردن بیش از حد (جهت جلوگیری از شکستگی سرامیک).
  5. بررسی و تنظیم شناور و پمپ تخلیه برای عملکرد روان دکمه‌ها.
  6. آب‌بندی دور تا دور پایه با چسب سیلیکونی ضد قارچ و آنتی‌باکتریال.
  7. تست نهایی سیستم با چندین بار فلاش کردن و بررسی عدم نشتی در اتصالات.
  8. در صورت نیاز به تغییرات لوله‌کشی زیرکار یا نصب مدل‌های دیواری پیچیده، حتماً از یک لوله‌کش ماهر کمک بگیرید.

جدول مشکلات رایج و راه‌حل‌ها آن

مشکل رایج راه‌حل سریع
نشتی از زیر پایه تعویض واشر مومی و آب‌بندی دوباره
لق بودن توالت فرنگی سفت کردن مهره‌های اتصال و استفاده از پد تراز
پر نشدن مخزن آب تنظیم شناور یا رسوب‌زدایی شیر پیسوار
بوی نامطبوع فاضلاب بررسی اتصال صحیح بوگیر به لوله خروجی

نکات ایمنی: قبل از بررسی، این نکات ایمنی را رعایت کنید

رعایت اصول ایمنی مانع از آسیب دیدن بدنه سرامیکی و خطرات احتمالی در حین کار می‌شود:

• حتماً پیش از شروع کار، شیر آب سرد ورودی را کاملاً ببندید.
  • از ابزار مناسب و آچارهای استاندارد استفاده کنید تا به مهره‌ها فشار اضافی وارد نشود.
  • ظروف چینی و سرامیکی بسیار حساس هستند؛ هنگام جابجایی مراقب لبه‌های تیز و ضربه خوردن باشید.
  • از دستکش ایمنی استفاده کنید تا از تماس با آلودگی‌های احتمالی جلوگیری شود.
  • در صورت نیاز به برش لوله یا استفاده از چسب‌های شیمیایی، تهویه مناسب محیط را فراهم کنید.

چه زمانی متخصص خبر کنید: چه زمانی باید از متخصص کمک بگیرید؟

اگر لوله‌کشی فاضلاب سرویس بهداشتی نیاز به تغییر مکان دارد، فاصله استاندارد تا دیوار رعایت نشده است، یا با شکستگی لوله‌ها و ترک خوردن بدنه چینی مواجه هستید، نباید شخصاً دست به کار شوید. همچنین برای مدل‌های توکار و وال‌هنگ که نیازمند نصب استراکچر فلزی داخل دیوار هستند، حتماً باید از تکنسین‌های مجرب کارو کمک بگیرید.

جمع‌بندی: جمع‌بندی نهایی

نصب توالت فرنگی می‌تواند دلایل مختلفی از خطاهای اجرایی داشته باشد که برخی ساده و برخی نیازمند بررسی تخصصی در شیراز هستند. اگر با بررسی‌های اولیه و سفت کردن اتصالات مشکل برطرف نشد، بهترین کار استفاده از کمک یک متخصص است تا از آسیب بیشتر به دستگاه جلوگیری شود. هزینه‌های خدمات متناسب با نوع فرنگی (معمولی یا وال‌هنگ) و میزان تغییرات لوله‌کشی تعیین می‌گردد.

1405/05/31 11:42
0

پاسخ خود را بنویسید

مشاهده پاسخ‌ها

برای ثبت پاسخ ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.

ورود به حساب کاربری

تماس با

تماس با مشتری

تماس با مشتری
اپ کارو رو نصب کن
دسترسی سریع‌تر به سرویس‌کارها
کارو