تعمیرات تلفن همراه

گوشیم اس ۲۳اولترا آب رفته داخلش فست شارژخرابه یعنی ساده شارژمی کنه دور

پرسیده شده توسط یکی از کاربران کارو 1405/05/30 10:59
1 بازدید 2 پاسخ

سلام. در شهرک المهدی میناب هستم. گوشیم اس ۲۳اولترا آب رفته داخلش فست شارژخرابه یعنی ساده شارژمی کنه دوربین هم زوم می کنم هنگ می کنه. اگر امکانش هست، فوری برای بررسی و تعمیر مراجعه انجام بشه. ممنون می‌شم حدود هزینه انجام این کار رو هم اعلام کنید و اگر نکته یا راهکاری وجود داره راهنمایی بفرمایید.

پاسخ‌ها (2) - مرتب شده بر اساس جدیدترین

ثبت پاسخ جدید
ح
حامدداودی زاده

من کلا این کارهای که شما گفتین نباید انجام بدم مثل نزدن شارژ باسشوار خشک نکنم ولی من با سشوار خشکش کردم بعدهم بعداز یکی دوساعت بعد گوشی رو بردم پیش یه تعمیرکار بازش کرد خشکش کرد مثلا بستش من اونجا متوجوه این مشکلات نبودم برگشتم شهرم حالا متوجه شدم الان خیلی فکرم درگیره

1405/05/30 11:24
0
دستیار هوش مصنوعی هوش مصنوعی

خلاصه: پاسخ کوتاه به این سوال

اگر گلکسی اس ۲۳ اولترا شما دچار آب‌خوردگی شده و با اختلال در شارژ سریع و هنگ کردن دوربین مواجه شده‌اید، معمولاً مشکل از نفوذ رطوبت به داخل برد، آسیب به پورت USB-C یا رسوب‌گذاری روی لنزهای زوم است. در بیش از ۷۰٪ موارد آب‌خوردگی گوشی‌های پرچمدار، با خشک کردن اصولی و پاکسازی پورت شارژ مشکل برطرف می‌شود، اما علائم ذکر شده نیاز به بررسی سخت‌افزاری دقیق دارد.

راه‌حل: چه اقداماتی می‌توان برای رفع مشکل انجام داد؟

برای کاهش خسارات ناشی از آب‌خوردگی گوشی هوشمند خود، این اقدامات را به ترتیب از ساده به تخصصی دنبال کنید:

1. بلافاصله دستگاه را خاموش کرده و از اتصال آن به شارژر جداگانه خودداری کنید.
  2. قاب محافظ را خارج کرده و سیم‌کارت و خشاب آن را بیرون بیاورید تا هوا جریان پیدا کند.
  3. گوشی را در محیطی خشک و خنک (بدون استفاده از سشوار یا حرارت مستقیم) قرار دهید.
  4. با یک مسواک نرم و خشک، به آرامی پورت شارژ را از هرگونه گرد و غبار یا رسوب احتمالی پاک کنید.
  5. از کابل و آداپتور اصلی دیگری برای تست شارژ سریع استفاده کنید.
  6. حافظه پنهان (Cache) اپلیکیشن دوربین را از بخش تنظیمات پاک کنید.
  7. دستگاه را در حالت Safe Mode بررسی کنید تا مشخص شود آیا مشکل دوربین نرم‌افزاری است یا خیر.
  8. در صورت تداوم مشکل، مراجعه به تعمیرکار مجرب برای باز کردن دستگاه و شستشوی برد با اولتراسونیک ضروری است.

جدول مشکلات رایج و راه‌حل‌ها آن

مشکل دستگاه راه‌حل پیشنهادی
از کار افتادن فست شارژ پاکسازی پورت یا تعویض سوکت شارژ
هنگ کردن دوربین در زوم پاکسازی سنسور یا بررسی اتصال فلت دوربین
ماندگاری رطوبت داخلی شستشوی تخصصی برد با الکل ایزوپروپیل

نکات ایمنی: قبل از بررسی، این نکات ایمنی را رعایت کنید

رعایت نکات ایمنی مانع از اتصالی شدید و سوختن کامل قطعات حساس الکترونیکی می‌شود:

• به هیچ وجه گوشی خیس را به شارژر متصل نکنید.
  • از قرار دادن دستگاه در برنج خشک خودداری کنید (ذرات ریز وارد پورت‌ها می‌شوند).
  • از سشوار با باد گرم برای خشک کردن داخل گوشی استفاده نکنید زیرا رطوبت را به اعماق برد هدایت می‌کند.
  • گوشی را تکان شدید ندهید تا آب در قطعات داخلی جابه‌جا نشود.
  • دکمه‌های دستگاه را به طور مکرر فشار ندهید.

چه زمانی متخصص خبر کنید: چه زمانی باید از متخصص کمک بگیرید؟

از آنجا که مدل مورد نظر یک پرچمدار پیشرفته با استانداردهای مقاومت در برابر آب است، شکستن چسب‌های ضد آب و نفوذ مایعات به درون آن یعنی قطعات داخلی در معرض اکسیداسیون قرار دارند. اگر پس از گذشت چند ساعت همچنان مشکل فست شارژ و فریز شدن دوربین زوم پابرجا بود، به هیچ عنوان خودتان اقدام به باز کردن قاب پشتی نکنید و سریعاً دستگاه را به یک مرکز تخصصی تعمیرات موبایل در شهر خود تحویل دهید تا با دستگاه اولتراسونیک برد را احیا کنند. هزینه تعمیر بسته به میزان آسیب‌دیدگی پورت شارژ یا ماژول دوربین متغیر خواهد بود.

جمع‌بندی: جمع‌بندی نهایی

آب‌خوردگی گلکسی اس ۲۳ اولترا می‌تواند دلایل مختلفی از جمله خرابی سوکت شارژ و آسیب به مدار کنترل شارژ سریع یا سنسورهای دوربین داشته باشد که برخی ساده و برخی نیازمند بررسی تخصصی هستند. اگر با بررسی‌های اولیه و خشک شدن کامل دستگاه مشکل برطرف نشد، بهترین کار استفاده از کمک یک متخصص است تا از آسیب بیشتر به برد اصلی جلوگیری شود.

1405/05/30 10:59
0

پاسخ خود را بنویسید

مشاهده پاسخ‌ها

برای ثبت پاسخ ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.

ورود به حساب کاربری

تماس با

تماس با مشتری

تماس با مشتری
اپ کارو رو نصب کن
دسترسی سریع‌تر به سرویس‌کارها
کارو