ماشینم ریپ میزنه راهذنمبره چراغ چکش روشن میشه گاه با همون چرغ چک روش راه میره گاهربپ میزنه چند بار سویچ خاموش روشن میکنم چند ثانیه نگه میدارم روشن میشه درست میشه راه میره دوساله درحد صفر کیلومتر خریدم از روز اول ای ن مشکل را داشته سوزن زیگلو ر وایر شمع
ماشینم پراید درحدصفر دوساله خریدماز روز اول چراغ چکش روشن میشه گاها ریپ میزد خاموش میشد چند بار سویچ را خاموش روشن میکردم بامکس حدود یک دقیقه روشن میشد سوزن ژیگولر عوض کردم شمع وایر عوض کردم درست نشد اخرا دیگه بد استارت میخورهچندین بار باید استارت بزنم تا روشن بشه باز رفتم شمع وایر کویل عوض کردم باز هم درست نشده ب
پاسخها (2) - مرتب شده بر اساس جدیدترین
ثبت پاسخ جدیدابتدا باید بررسی عیب موجود رو بکنید در لحظه روشن شدن با چراغ چک و بازدید پارامترهای سنسورهای دستور دهنده در موقع خاموش و روشن شدن مثله امپر اب مثله سنسور مپ و اکسیژن ولتاژ باطری و دور موتور.عیب شما بیشتر از دمای اب میتونه باشه ضعف فشنگی دمای اب .بازم ابتدا ابسیو رو با دیاگ ربست و فلش کنید و صبح قبله روشن کردن دیاگ بزنید البته یه فنی وارد به پارامتر خوانی ایسیو.میتونید قطعه تستی هم بندازید مثله رله دوبل .دور موتور یا فشنگی اب .اتصالات منفی رو تقویت کنید .دسته سوکت ایسیو رو هم یکبار کامل در بیارید و صحیح و کامل جا بزنید .احتمال زیاد مشکلتون حل میشه
خلاصه
مشکل شما مربوط به روشن شدن چراغ چک و ریپ زدن ماشین پراید است که از زمان خرید خودرو وجود داشته. شما تاکنون سوزن ژیگولر، شمع، وایر و کویل را تعویض کردهاید اما مشکل همچنان باقی است.
مراحل اجرا
-
بررسی سامانه سوخترسانی: اطمینان حاصل کنید که سوخت به درستی به موتور میرسد. ممکن است نیاز به تمیز کردن یا تعویض فیلتر سوخت باشد.
-
بررسی سنسورهای موتور: سنسورهای اکسیژن، دمای موتور و جریان هوا را بررسی کنید. این سنسورها میتوانند باعث روشن شدن چراغ چک شوند.
-
بررسی سیستم جرقهزنی: با توجه به تعویض شمع و وایر، ممکن است مشکل در کویل یا کامپیوتر موتور باشد. بررسی و اطمینان از سالم بودن کویل و مدارهای الکتریکی مرتبط ضروری است.
-
بررسی سیستم الکتریکی: باتری و دینام را چک کنید تا از تامین برق کافی برای استارت و عملکرد موتور مطمئن شوید.
-
استفاده از دستگاه دیاگ: با استفاده از دستگاه دیاگ، کدهای خطای ذخیره شده در کامپیوتر خودرو را بخوانید. این کار میتواند به شناسایی دقیقتر مشکل کمک کند.
نکات ایمنی
- هنگام کار بر روی سیستم الکتریکی خودرو، باتری را جدا کنید تا از بروز حوادث ناخواسته جلوگیری شود.
- هنگام استفاده از مواد شیمیایی یا بنزین، در محیطی با تهویه مناسب کار کنید و از ابزارهای مناسب استفاده کنید.
چه زمانی متخصص خبر کنید
اگر پس از انجام مراحل بالا مشکل حل نشد، بهتر است به یک تعمیرکار ماهر و متخصص مراجعه کنید. این مشکل ممکن است نیاز به بررسیهای دقیقتری داشته باشد که توسط یک فرد متخصص به بهترین شکل انجام میشود.
جمعبندی
مشکل روشن شدن چراغ چک و ریپ زدن ماشین میتواند ناشی از موارد متعددی همچون سیستم سوخترسانی، جرقهزنی یا سنسورهای موتور باشد. بررسی دقیق این بخشها و خواندن کدهای خطا با دستگاه دیاگ میتواند به شناسایی و رفع مشکل کمک کند. در صورت عدم توانایی در رفع مشکل، مراجعه به یک متخصص توصیه میشود تا از عملکرد بهینه خودرو اطمینان حاصل کنید.