حدود ۱۰ روزی هست که آنتن قطع شده. علتشو نمی دونم. آنتن ما رومیزی هستش
سلام. در فلاح.سجاد جنوبی تهران هستم. حدود ۱۰ روزی هست که آنتن قطع شده. علتشو نمی دونم. آنتن ما رومیزی هستش انتن و به تعمیرکار نشون دادم. تعمیرشم کرده، الان سالمه ولی بازم میگه سیگنال وجود نداره جالبه بدونی آنتن جدید رومیزی هم گرفتم ولی بازم میگه سیگنال وجود نداره. نمی دونم دقیقه مشکل چیه؟ یکی دو نفرم آوردیم کسی متوجه نشده. اگر امکانش هست، امروز برای بررسی و تعمیر مراجعه انجام بشه. ممنون میشم حدود هزینه انجام این کار رو هم اعلام کنید و اگر نکته یا راهکاری وجود داره راهنمایی بفرمایید.
پاسخها (11) - مرتب شده بر اساس جدیدترین
ثبت پاسخ جدیدسلام از کابل میتونه باشه از سر فیش آنتن سوکت میتونه باشه و تنظیمات خود تلویزیون هم میتونه باشه باید همه اینا چک بشه الان تمام کانال های آنالوگ و HD به راحتی با یه تیکه کابل آنتن روی تمام تلویزیون های امروزی چه هوشمند چه قدیمی ها میاد بالا شما باید چک کنی ببینید مشکل از کجاست
سلام از کابل میتونه باشه از سر فیش آنتن سوکت میتونه باشه و تنظیمات خود تلویزیون هم میتونه باشه باید همه اینا چک بشه الان تمام کانال های آنالوگ و HD به راحتی با یه تیکه کابل آنتن روی تمام تلویزیون های امروزی چه هوشمند چه قدیمی ها میاد بالا شما باید چک کنی ببینید مشکل از کجاست
احتمالا سوکت ورودی خود تلوزیون به مشکل خورده که باید چک بشه درصورت تمایل با شماره ۰۹۹۱۰۷۱۱۷۲۸تماس بگیرید. هزینهی رفت و آمد و عیبیابی ۵۰۰تومان وهزینهی باقی فرایند تعمیر بنا به مشکل دستگاه محاسبه میشود.
سلام امکان دارد که سیم آنتن که ازرومیزی به تلویزیون وصل شده مشکل دارد اون را هم چک کنید
لطفا تماس بگیرید ۰۹۹۹۱۶۹۰۸۰۱
سلام باید بیام درمحل برسی کنم ایراد کار و راه حل آن رابه شما میگم وبراورد هزینه میکنم اگر خواستید انجام میدم اگر نه خواستید یک تومان هزینه کارشناسی میشه 09198951053
درود وقت به خیر مارک tv تون چیه
ممنونم از توضیحات کامل شما راستش من چندبار شاید بالغ بر ۳۰ بار کانال یابی کردم. آنتن رو هم بارها جاشو تغییر دادم مناسفانه کارساز نبوده.
سلام دوست عزیز من پیشنهاد میکنم اصلا نصب نکن چون فیلم که سانسور هست مختار داره یا جومونگ بعد یه مشت دروغ بهت میگن که فکر کنی همه چی سر جاش هست و اروم هست بنظر من ۱۰۰۰ تومن خرج این کردن که صداسیما ببینی ارزش نداره عرزشی میان عر عر میکنن با مداحی عربی نکن داداش نکن
دوست عزیز سلام قبلا سالم بود تصویر داشتید ؟؟!تلویزیون دیجیتال داره ..ربطی به آنتن نداره برو تو صفحه که کانالها توش تعریف شده بزن رو دیجیتال
با سلام و احترام، به عنوان مشاور فنی انجمن کارو، مشکل شما را به دقت بررسی کردم. قطع شدن سیگنال آنتن رومیزی، بهویژه زمانی که حتی با تعویض آنتن هم مشکل پابرجاست، یکی از چالشهای رایج در مناطق شهری پرتراکم مانند منطقه فلاح تهران است. در ادامه به صورت کامل دلایل و راهحلهای این موضوع را تشریح میکنم.
خلاصه: پاسخ کوتاه به این سوال
اگر با وجود سالم بودن و حتی تعویض آنتن رومیزی، تلویزیون شما پیغام «سیگنال وجود ندارد» را نمایش میدهد، معمولاً مشکل از خود آنتن نیست؛ بلکه به احتمال زیاد به تنظیمات نادرست تلویزیون، محل نامناسب قرارگیری آنتن، وجود موانع فیزیکی جدید در مسیر سیگنال یا اختلالات محیطی مربوط میشود. در بیش از ۷۰٪ موارد این چنینی، مشکل با انجام مجدد کانالیابی و تغییر مکان آنتن برطرف میگردد، اما گاهی ضعف کلی سیگنال در منطقه یا خرابی تیونر تلویزیون، نیاز به بررسی تخصصی دارد.
راهحل: چه اقداماتی میتوان برای رفع مشکل انجام داد؟
از آنجایی که شما هم آنتن قبلی را تعمیر کردهاید و هم یک آنتن جدید تهیه کردهاید، به احتمال قوی مشکل از دستگاه آنتن شما نیست. بیایید مراحل زیر را با هم از ساده به پیچیده بررسی کنیم:
- بررسی ورودی تلویزیون (Input/Source): مطمئن شوید ورودی تلویزیون روی حالت صحیح (TV یا Antenna/Air) تنظیم شده باشد، نه روی HDMI، AV یا گزینههای دیگر. گاهی اوقات با یک تغییر ساده در کنترل، این مشکل حل میشود.
- انجام کانالیابی مجدد: این مهمترین مرحله است. وارد منوی تنظیمات تلویزیون خود شوید و گزینه «کانالیابی خودکار» (Auto Scan/Auto Tuning) را اجرا کنید. حتماً در تنظیمات اولیه کانالیابی، حالت دریافت را روی «آنتن» (Antenna/Air) و نه «کابل» (Cable) قرار دهید.
- تغییر مکان استراتژیک آنتن: این مورد برای آنتنهای رومیزی حیاتی است. آنتن را تا حد امکان نزدیک به پنجره و در ارتفاع بالاتر قرار دهید. هر سانتیمتر جابجایی میتواند تأثیر شگرفی در کیفیت سیگنال داشته باشد. آنتن را از اشیاء فلزی بزرگ، دیوارهای بتنی ضخیم و وسایل الکترونیکی دیگر (مانند مودم Wi-Fi یا تلفن بیسیم) دور نگه دارید.
- بررسی کابل و اتصالات: کابل متصل به آنتن و تلویزیون را به دقت بررسی کنید. مطمئن شوید که فیش آنتن به درستی و کاملاً محکم به پشت تلویزیون متصل شده است. گاهی یک قطعی یا شل بودن کوچک در همین اتصال ساده، باعث قطع کامل سیگنال میشود.
- حذف تقویتکننده (Booster): اگر آنتن شما دارای تقویتکننده یا بوستر است، آن را موقتاً از مدار خارج کرده و کابل را مستقیماً به تلویزیون وصل کنید. گاهی اوقات سیگنال در منطقه به قدری قوی است که بوستر باعث اشباع و خرابی سیگنال میشود.
- تست تلویزیون در محل دیگر: اگر امکان دارد، تلویزیون خود را به خانه همسایهای که سیگنال مطلوبی دارد ببرید و با آنتن آنها تست کنید. اگر تلویزیون آنجا هم سیگنال دریافت نکرد، احتمالاً تیونر داخلی تلویزیون شما آسیب دیده است.
- استفاده از آنتن هوایی (خارجی): با توجه به اینکه در یک منطقه شهری متراکم هستید، ممکن است سیگنال در داخل ساختمان به شدت ضعیف شده باشد. شاید بهترین راهحل برای شما، نصب یک آنتن هوایی در پشتبام یا بالکن باشد که نیاز به بررسی توسط متخصص دارد.
جدول مشکلات رایج و راهحلها آن
| مشکل احتمالی | راهحل سریع |
|---|---|
| تنظیمات ورودی اشتباه تلویزیون | تغییر ورودی (Source) به حالت TV یا Antenna |
| عدم انجام کانالیابی پس از تغییر | اجرای «کانالیابی خودکار» از منوی تنظیمات |
| محل نامناسب قرارگیری آنتن | قرار دادن آنتن نزدیک پنجره و در ارتفاع |
| شل بودن یا قطعی کابل آنتن | بررسی و محکم کردن فیش آنتن در پشت تلویزیون |
| وجود نویز و تداخل الکترونیکی | دور کردن مودم، تلفن بیسیم و... از آنتن |
| خرابی تیونر داخلی تلویزیون | نیاز به بررسی و تست توسط تکنسین متخصص |
نکات ایمنی: قبل از بررسی، این نکات ایمنی را رعایت کنید
رعایت نکات ایمنی، حتی در بررسیهای ساده، از بروز حوادث و آسیب به دستگاه جلوگیری میکند.
- قطع برق: قبل از جدا کردن یا وصل کردن هرگونه کابل، بهویژه اگر آنتن شما آداپتور برق دارد، تلویزیون را از برق بکشید.
- جابجایی با احتیاط: هنگام جابجایی تلویزیون برای تست یا بررسی اتصالات پشتی، مراقب باشید به صفحهنمایش فشار وارد نشود یا از دستتان رها نگردد.
- پرهیز از فشار: فیشها و اتصالات را با زور جا نزنید. هر اتصال باید به راحتی و در جهت صحیح خود وارد شود.
- دوری از رطوبت: اطمینان حاصل کنید که هیچگونه رطوبت یا مایعاتی در نزدیکی تلویزیون و اتصالات برقی آن وجود ندارد.
- مدیریت کابلها: هنگام تست آنتن در نقاط مختلف، مراقب باشید کابلها زیر دست و پا قرار نگیرند تا باعث سقوط شما یا دستگاه نشوند.
چه زمانی متخصص خبر کنید: چه زمانی باید از متخصص کمک بگیرید؟
از آنجایی که شما مراحل اولیه مانند تعویض آنتن را انجام دادهاید و نتیجه نگرفتهاید، احتمالاً مشکل شما کمی پیچیدهتر است. در شرایط زیر حتماً از یک متخصص کمک بگیرید:
- اگر تمام راهحلهای بالا را امتحان کردید و همچنان هیچ سیگنالی دریافت نمیکنید.
- اگر مشکوک به خرابی تیونر داخلی تلویزیون خود هستید.
- اگر به این نتیجه رسیدید که در منطقه شما سیگنال ضعیف است و نیاز به نصب آنتن هوایی (خارجی) بر روی پشتبام یا بالکن دارید.
- زمانی که برای پیدا کردن بهترین نقطه دریافت سیگنال به ابزارهای تخصصی مانند «سیگنالمتر» نیاز است. یک تکنسین مجرب با این دستگاه در عرض چند دقیقه بهترین نقطه و جهت را برای آنتن شما پیدا میکند.
جمعبندی: جمعبندی نهایی
مشکل عدم دریافت سیگنال با آنتن رومیزی میتواند دلایل متعددی از تنظیمات ساده تلویزیون گرفته تا مشکلات پیچیدهتر مانند ضعف سیگنال در منطقه یا خرابی سختافزاری داشته باشد. با توجه به اینکه شما قبلاً اقدامات اولیهای را انجام دادهاید، پیشنهاد میشود مراحل کانالیابی مجدد و تغییر مکان آنتن را با دقت بیشتری انجام دهید. اگر این موارد نتیجهبخش نبود، بهترین و سریعترین راه برای حل مشکل و جلوگیری از اتلاف وقت و هزینه بیشتر، استفاده از خدمات یک تکنسین متخصص است تا با ابزارهای دقیق، علت اصلی را ریشهیابی و رفع نماید.