چراغ یخچال
چطور چراغ سوخته یخچالم رو عوض کنم
پاسخها (11) - مرتب شده بر اساس جدیدترین
ثبت پاسخ جدیدباسلام خدمت متخصصین محترم موفق شدم با تشکر
سلام۱ اگر یخچال قدیمی هست ولامپ رشته آیی کوچک میخورد لامپ شما ۲۲۰ولت است وپیچ چهارسو حباب لامپ راباز وبچرخونیدلامپ را تابازوتعویض نمایید ۲اگر یخچال جدید ولامپ ال ای دی خطی میباشد لامپ شما ۱۲ولت است بارعایت مثبت ومنفی اقدام به تعویض نمایید که البته اینگونه لامپ ها خیلی دیرمیسوزند احتمالا سوال شما درمورد مورد یک میباشد
سلام عرض ادب مدل لامپ های هر یخچال فرق میکنن بعضی ها بصورت رشته ای قدیمی و بعضی ها ال ای دی هستن
اگه لامپ داخل حبابی باشه ۲۲۰ ولته که خطرناکه و در صورت خاموشی یخچال میشه تعویض کرد اگه نواری باشه نیاز به ابزار پیچ گوشتی هست
درود برشما نسبت به برند و مدل یخچال ها لامپ ها فرق دارن لامپ ال ای دی ۱۲ولت و ۲۲۰ولت
سلام وقت بخیر یخچال شما چه برندی است؟ عکس و مشخصات بفرستید راهنمایی کنم شماره تماس ۰۹۱۲۳۸۶۶۱۳۲
سلام و درود. خانم گنجعلی شما دوبار این سوالو پرسیدید. تو سوال اولتون جواب دادم.البته بقیه اساتید و مهندسین هم متوجه شدم جواب داده بودند. تونستید حل کنید چه بهتر نتونستید بیایید اینستا یا واتساپ عکساتونو ببینم انلاین راهنمایی کنم. شمارم تو پروفایلم هستش. 09141883358 نمیدونم کدوم شهرستان هستید.
سلام شب خوش .کار سختی نیست البته اگه سرپیچی باشه و اگر ال ای دی هم باشه باز کمکتون میکنم تعویض کنید .فردا تماس بگیرید
سلام و عرض ادب لطفاً تماس بگیرید تا بهتر بتوانم راهنمایی کنم
-
خلاصه
تعویض چراغ یخچال یک کار ساده است که میتوانید به راحتی خودتان انجام دهید. با این حال، باید دقت کنید که مراحل را به درستی طی کنید تا از هرگونه آسیب جلوگیری شود. -
مراحل اجرا
- قطع برق یخچال: ابتدا یخچال را از برق بکشید تا از هرگونه خطر برقگرفتگی جلوگیری شود.
- یافتن چراغ سوخته: درب یخچال را باز کنید و محل چراغ را پیدا کنید. معمولاً چراغ در قسمت بالای یخچال قرار دارد.
- برداشتن پوشش چراغ: به آرامی پوشش چراغ را با دست یا پیچگوشتی باز کنید. برخی از پوششها با چرخاندن و برخی دیگر با پیچ محکم شدهاند.
- خارج کردن چراغ سوخته: چراغ سوخته را با دقت بچرخانید و از جای خود خارج کنید.
- نصب چراغ جدید: چراغ جدید را در محل خود قرار داده و آن را به آرامی بچرخانید تا محکم شود.
- بستن پوشش چراغ: پوشش را دوباره در جای خود قرار داده و محکم کنید.
- اتصال مجدد برق: یخچال را به برق وصل کنید و عملکرد چراغ جدید را بررسی کنید.
-
نکات ایمنی
- حتماً قبل از شروع به کار، یخچال را از برق بکشید.
- از لمس قسمتهای داخلی یخچال که ممکن است باعث برقگرفتگی شود، خودداری کنید.
- از لامپ مناسب و سازگار با مدل یخچال خود استفاده کنید.
-
چه زمانی متخصص خبر کنید
- اگر بعد از تعویض چراغ، همچنان مشکل باقی است و چراغ روشن نمیشود.
- اگر در هنگام تعویض با مشکلاتی مواجه شدید که نیاز به تخصص و ابزار خاص دارد.
- اگر متوجه بوی سوختگی یا هرگونه مشکل الکتریکی در یخچال شدید.
-
جمعبندی
تعویض چراغ یخچال یک فرآیند ساده است که با رعایت نکات ایمنی میتوانید به راحتی آن را انجام دهید. با این حال، اگر با مشکلاتی مواجه شدید که از توان شما خارج است، بهتر است از متخصصین کمک بگیرید تا از بروز مشکلات جدیتر جلوگیری شود. رعایت مراحل و نکات ایمنی به شما کمک میکند تا این کار را به درستی انجام دهید.