جاروبرقی رو روشن میکنم خیلی صدا میکن
سلام. در قائنات هستم. جاروبرقی رو روشن میکنم خیلی صدا میکن. ممنون میشم حدود هزینه انجام این کار رو هم اعلام کنید و اگر نکته یا راهکاری وجود داره راهنمایی بفرمایید.
پاسخها (2) - مرتب شده بر اساس جدیدترین
ثبت پاسخ جدیدبلبرینگ ها رو روغن کاری کردم هنوز صدا میکنه
خلاصه: پاسخ کوتاه به این سوال
اگر جاروبرقی شما هنگام روشن شدن سر و صدای زیادی تولید میکند، معمولاً مشکل از مسدود بودن لوله خرطومی، کثیفی فیلترها، خرابی بلبرینگ موتور یا گیر کردن جسم خارجی در پروانه است. در بسیاری از موارد با بررسی موارد ساده مثل تمیز کردن فیلترها مشکل حل میشود، اما در برخی شرایط نیاز به بررسی تخصصی وجود دارد. در بیش از ۷۰٪ موارد این مشکل به انسداد مسیر هوا یا خرابی قطعات مکانیکی موتور مربوط است. هزینه تعمیر این مشکل بسته به تعویض قطعه یا سرویس، متغیر خواهد بود.
راهحل: چه اقداماتی میتوان برای رفع مشکل انجام داد؟
برای رفع این مشکل فنی، مراحل زیر را به ترتیب از سادهترین تا تخصصیترین روش دنبال کنید:
- دستگاه را از برق بکشید و لوله خرطومی و تلسکوپی را بررسی کنید تا شیء خارجی مسدود کننده در آن گیر نکرده باشد.
- کیسه جاروبرقی و فیلترهای داخلی را بررسی کرده و در صورت پر بودن یا کثیفی شدید، آنها را تخلیه یا شستشو دهید.
- پارویی و برس دستگاه را چک کنید تا پرز یا آشغال در آن گیر نکرده باشد که ایجاد لرزش و صدا کند.
- اتصالات بدنه و قاب موتور را بررسی کنید تا پیچی شل نشده باشد که باعث ایجاد صدای ویز و لرزش شود.
- پروانه خنککننده موتور را بررسی کنید که دچار شکستگی یا برخورد با بدنه نشده باشد.
- اگر صدا شبیه به سایش فلز است، احتمال خرابی بلبرینگهای موتور وجود دارد که نیاز به روغنکاری یا تعویض دارد.
- در صورت نیاز به تعویض بلبرینگ یا سیمپیچ موتور، حتماً از یک تعمیرکار متخصص در قائنات کمک بگیرید.
جدول مشکلات رایج و راهحلها آن
| مشکل رایج جاروبرقی | راهحل خلاصه و سریع |
|---|---|
| انسداد مسیر هوا | بررسی و تخلیه لوله خرطومی |
| کاهش مکش و صدای ناهنجار | تعویض یا شستشوی فیلترها |
| صدای سایش و زوزه بلند | تعویض بلبرینگ موتور |
| لرزش شدید بدنه | سفت کردن پیچها و بررسی پروانه |
نکات ایمنی: قبل از بررسی، این نکات ایمنی را رعایت کنید
رعایت اصول ایمنی مانع از بروز خطرات جانی و آسیبهای بیشتر به دستگاه میشود:
- حتماً پیش از هرگونه بررسی یا باز کردن بدنه، دوشاخه جاروبرقی را از پریز برق جدا کنید.
- از دست زدن به قسمتهای الکترونیکی موتور با دست خیس اکیداً خودداری کنید.
- هنگام تمیز کردن قطعات داخلی از ابزار عایق و مناسب استفاده نمایید.
- در صورت استشمام بوی سوختگی، بلافاصله دستگاه را خاموش کرده و از ادامه کار با آن بپرهیزید.
چه زمانی متخصص خبر کنید: چه زمانی باید از متخصص کمک بگیرید؟
اگر پس از بررسی لوله خرطومی، کیسه و فیلترها همچنان صدای ناهنجار وجود دارد، یا اگر صدا شبیه به خرخر شدید، سایش آهن یا جرقه زدن از قسمت موتور است، نباید دستگاه را روشن نگه دارید. همچنین در صورت استشمام بوی سوختگی یا دود، حتماً باید دستگاه را به یک تعمیرکار مجرب بسپارید تا از سوزاندن سیمپیچ اصلی موتور جلوگیری شود.
جمعبندی: جمعبندی نهایی
سر و صدای زیاد جاروبرقی میتواند دلایل مختلفی داشته باشد که برخی از آنها ساده و برخی نیازمند بررسی تخصصی هستند. اگر با بررسیهای اولیه و تمیز کردن فیلترها مشکل برطرف نشد، بهترین کار استفاده از کمک یک متخصص است تا از آسیب بیشتر به موتور دستگاه جلوگیری شود.