تعویض سیفون کف شور حمام در سقف کاذب
سلام. در ضرابخانه تهران هستم. تعویض سیفون کف شور حمام در سقف کاذب برش شترگلو و تعویض آن با شترگلو پی وی سی. اگر امکانش هست، این هفته برای بررسی و تعمیر مراجعه انجام بشه. ممنون میشم حدود هزینه انجام این کار رو هم اعلام کنید و اگر نکته یا راهکاری وجود داره راهنمایی بفرمایید.
پاسخ دستیار هوش مصنوعی ظرف چند دقیقه در همین صفحه نمایش داده میشود. نیازی به رفرش نیست.
پاسخها (15) - مرتب شده بر اساس جدیدترین
ثبت پاسخ جدیدسلام عکس و کامل مشاهده کردم دهنه کاسه آب بندی بهم خورده اطفا با شماره بنده تماس بگیرید البته اگر تهران هستید 09212675262 کربلایی
سلام یوسفی هستم با حدود 25 سال تجربه در خدمت شما اون چیزی که تو عکس معلومه از دور شتر گلو یی آب میده نه از زیر یا خود کاسه اگر خواستید زنگ بزنید در خدمت هستم 09388455009
سلام ،این کار چون زحمت داره جای دسترسی راحت نیست اجرت داره ولی در کل اگر اساسی انجام بشه به نفع شماست که کار اصولی از هزینه اضافه جلوگیری میکنه در این باره شما باید تصمیم درست بگیرین ،دوست داشتین تماس بگیرین تا راهنمایی کنم. یا علی 09215157501
سلام با بهترین کیفیت وتجربه ۲۷ سال درخشان وقیمت حدود ۶ تومان درخدمتم
سلام با بهترین کیفیت وتجربه ۲۷ سال درخشان وقیمت حدود ۶ تومان درخدمتم
سلام من خداوردی هستم من میام کارو میبینم همان جا قیمت را به شما میگم اگر خواستید انجام میدم
سلام لوله چدنی هست میتونم سیفون چدن رو تعویض کنم یا اینکه تبدیل به پلیکا کنم و اببندی رو کامل کنم البته امکان داره لوله عمودی رها بشه که باید کن سرویس هم کنده بشه تا بتونم لوله عمودی رو از بالا کف سرویس ایزوگام کنم بعد سنگ توالت رو نصب کنم جهت انجام کار تماس بگیرید
سلام اول اینکه اگه ابریزی نداره تعویض نکنید دوم تعویض سیفون چدنی حدود ۷تومن اجرت داره کار هر لوله کشی نیست اتصال چدن به پلیکا واب بند بودن ان مهم هست
اولا که باید کاسه از دهنه جدا بشه بعد تعویض لوله انجام بشه اگر کامل بخوام انجام بدم با کلیه مصالح و اجرت بین ۲۵ تا ۳۰ میلیون تضمینی انجام میدم اینم شماره بنده 09212675262 کربلایی
اولا که باید کاسه از دهنه جدا بشه بعد تعویض لوله انجام بشه اگر کامل بخوام انجام بدم با کلیه مصالح و اجرت بین ۲۵ تا ۳۰ میلیون تضمینی انجام میدم
سلام و درود و وقت بخیر بنده درخدمتم برای بازدیدو حل مشکل و تعویض سیفون قیمت اجرت این کار هم 5 میلیون میشه
09188192298 شماره منه لطفا درصورت تمایل تماس بگیرید درخدمتم
سلام بله ما انجام میدیم مشگلی نداره لطفا تماس بگیرید09199052958