پکیج ارور میده
پکیج با باز کردن آب گرم ارور میده
پاسخها (35) - مرتب شده بر اساس جدیدترین
ثبت پاسخ جدیدمنم الان از سوالتون ارور دادم ،واضح بگید مخ همه روکار گرفتین
سلام وقت بخیر اینکه پکیج ارور میده باید مشخص بشه ارو چی هستش اگه دیجیتاله با E و به همراه عدد ۱ تا ۲ رقمی مشخص میکنه در اکثر برندها و اگه آنالوگه با رنگ Led و چشمک زدن روی اعداد زیر Led ها ولی اگه با بازکردن آبگرم فقط ارور میده و سیستم گرمایش ارور نمیده ۱ به ندرت ntc آبگرم ۲ گرفتگی مبدل ثانویه ۳ خرابی شیر برقی ۴ خرابی کیت تعمیر احتمالات بالا قالب مشکل هستش
اول که باید بدونی چه اروری میده شاید فشار بار افتاده با تنظیم فشار اصلا هزینه نداشته باشه باید بررسی بشه پرشر دود برد کنترل
با سلام و درود خدمت شما دوست عزیز تماس بگیرید با یه متخصص ماهر پکیج خواهشمندم خودتون دست کاری نکنید خطر ناکه اگر صلاح دونستید با اینجانب تماس بگیرید راهنماییتون کنم 09126846157
کم بود آب در مدار سیستم شیر پرکن رو باز کن بار دستگاه رو یکو نیم تنظیم کن ارور درست میشه
سلام و عرض ادب خدمت شما اول اینکه چه برندی هستش دستگاه و اینکه چه اروری میده کدوم چرای بر روی برد روشنه یا چه کدیو نشون میده یا لینکه چند بار چراغ به صورت چشمک زن قرمز میزنه ؟
سلام وقت بخیر پکیج شما چه دستگاهی هستش و چه اروری میدهد زنگ بزنید تا راهنمایی کنم شما رو
سلام دوست عزیز مشکلتونو حتما بایدرسرویسکار مجاز برسی کنه ،مشکل از برد دستگاه
با درودممنون میشم ارور و مدل دستگاه رو ارسال بفرمایید تا دلیل خدمتتون بیان بشه
چه آروزی میده امکان داره ترموستات ایراد اشتها باشه شاید از برد باشه شایدمبدل گرفتگی داشته باشه وووو.......باید بررسی بشه
سلام وقت بخیر ، مدل دستگاه رو مشخص کنید و بگید چه اروری میده
چ اروری؟ چه دستگاهی هست؟ فشار اب رو چنده؟
عرض ادب کد خطا را اعلام کنید ومدل پکیج تا بهتر راهنماییتون کنم
باید بدونم چه خطایی میده مدل پکیچ چیه ؟؟لطفا با من تماس بگیرید تا راهنمایی کنم در خدمتم
-
خلاصه
پکیجها دستگاههای پیچیدهای هستند که برای تأمین آب گرم و گرمایش محیط استفاده میشوند. اگر پکیج شما با باز کردن آب گرم ارور میدهد، ممکن است مشکلات مختلفی از جمله فشار آب، سنسورهای خراب یا مشکلات در سیستم گرمایش وجود داشته باشد. -
مراحل اجرا
- بررسی فشار آب: ابتدا فشار آب را بررسی کنید. فشار آب باید در محدوده مناسب (معمولاً بین 1 تا 1.5 بار) باشد. اگر فشار کمتر است، آب به سیستم اضافه کنید.
- بررسی سنسورها: سنسورهای دما و فشار ممکن است خراب شده باشند. این سنسورها را بررسی و در صورت نیاز تعویض کنید.
- بررسی فیلترها: فیلترهای آب ورودی را بررسی کنید تا مطمئن شوید که تمیز و بدون گرفتگی هستند.
- بررسی سیستم اشتعال: اگر پکیج روشن نمیشود، سیستم اشتعال و جرقهزن را بررسی کنید.
- بررسی کد خطا: بسیاری از پکیجها دارای صفحه نمایش برای نمایش کد خطا هستند. کد نمایش داده شده را در دفترچه راهنمای پکیج مطالعه کرده و بر اساس آن اقدام کنید.
-
نکات ایمنی
- همیشه قبل از شروع به کار با پکیج، دستگاه را خاموش کرده و از برق بکشید.
- هنگام کار با فیلترها و شیرها، مراقب باشید تا دچار سوختگی با آب داغ نشوید.
- از دستکاری قطعات الکتریکی بدون داشتن تخصص کافی خودداری کنید.
-
چه زمانی متخصص خبر کنید
- اگر پس از بررسیهای اولیه مشکل برطرف نشد و همچنان ارور وجود دارد.
- در صورت شنیدن صداهای غیرمعمول از پکیج.
- اگر متوجه نشت گاز یا آب از دستگاه شدید.
- هنگامی که اطمینان ندارید که چگونه مشکل را برطرف کنید و نیاز به کمک حرفهای دارید.
-
جمعبندی
پکیجها به دلایل مختلفی ممکن است در هنگام باز کردن آب گرم دچار ارور شوند. بررسی فشار آب، سنسورها و فیلترها از جمله اولین اقداماتی است که میتوانید انجام دهید. با رعایت نکات ایمنی و دستکاری نکردن قطعاتی که در آنها تخصص ندارید، میتوانید از ایجاد مشکلات بیشتر جلوگیری کنید. در صورتی که پس از بررسیهای اولیه مشکل برطرف نشد، بهتر است با یک متخصص تعمیرات پکیج تماس بگیرید تا مشکل را به صورت حرفهای بررسی و رفع کند.