برفک زیاد می زند فکر کنم درجش مشکل دارد
سلام. در گتوند محله بالا گتوند هستم. برفک زیاد می زند فکر کنم درجش مشکل دارد. اگر امکانش هست، امروز برای بررسی و تعمیر مراجعه انجام بشه. ممنون میشم حدود هزینه انجام این کار رو هم اعلام کنید و اگر نکته یا راهکاری وجود داره راهنمایی بفرمایید.
پاسخها (2) - مرتب شده بر اساس جدیدترین
ثبت پاسخ جدیدسلام یک یخچال. کلور دارم که دودرب میباشد قسمت پایین فریزر میباشد که مشکل ندارد اما قسمت بالا مدتی هست که سرد خوب نمی کند حتی چکه اب به داخلش می ریزد ودرجه ها روی منفی ۱۷ ومثبت ۳ میباشد توی قسمت بالا مواد غذایی بعد دوروز فاسد میشوند مثلا ماست ترش میشود پنیر زرد میشود راهنمایی بفرمایید با تشکر مشکل کجاست
خلاصه: پاسخ کوتاه به این سوال
اگر یخچال و فریزر شما برفک زیاد میزند و تنظیمات آن مشکل دارد، معمولاً مشکل از خرابی لاستیک دور در، معیوب بودن ترموستات، ایراد در سیستم دیفراست (برفکزدایی) یا تنظیم نبودن درجه حرارت است. در بسیاری از موارد با بررسی موارد ساده مثل تعویض واشر در و تنظیم صحیح دما مشکل حل میشود، اما در برخی شرایط نیاز به بررسی تخصصی وجود دارد. در بیش از ۷۰٪ موارد تجمع بیش از حد برفک به خرابی قطعات سیستم دیفراست یا نفوذ هوای گرم مربوط است.
راهحل: چه اقداماتی میتوان برای رفع مشکل انجام داد؟
برای اینکه بدانید در مواجهه با این مشکل چه کارهایی از دست شما برمیآید، مراحل زیر را از ساده به تخصصی دنبال کنید:
- درجه حرارت دستگاه را بررسی کرده و روی حالت استاندارد (معمولاً بین ۳ تا ۴ برای یخچال و منفی ۱۸ برای فریزر) قرار دهید.
- لاستیک دور درب یخچال را به دقت چک کنید تا پارگی یا سفتی نداشته باشد و هوا نفوذ نکند.
- مانعهای احتمالی که مانع بسته شدن کامل درب میشوند را برطرف کنید.
- مواد غذایی داغ را بدون سرد شدن داخل یخچال و فریزر قرار ندهید.
- برفکهای موجود را با روش دستی و پس از خاموش کردن دستگاه کاملاً تمیز کنید (از اجسام نوکتیز استفاده نکنید).
- سنسور دما و ترموستات را با اهممتر تست کنید تا از سلامت آنها مطمئن شوید.
- تایمر دیفراست، هیتر و ترمودیسک را بررسی کنید که عامل اصلی برفکزدایی اتوماتیک هستند.
- در صورت عدم مهارت کافی، از تکنسین مجرب برای تعویض قطعات الکترونیکی کمک بخواهید.
جدول مشکلات رایج و راهحلها آن
| مشکل رایج یخچال | راهحل خلاصه |
|---|---|
| خرابی لاستیک دور درب | تعویض واشر مغناطیسی |
| خرابی ترموستات و تنظیمات | تعویض ترموستات یا سنسور |
| معیوب بودن سیستم دیفراست | تعویض هیتر یا تایمر برفکزدایی |
| باز ماندن مکرر درب | رعایت اصول نگهداری و بستن کامل درب |
نکات ایمنی: قبل از بررسی، این نکات ایمنی را رعایت کنید
رعایت نکات حفاظتی پیش از دست زدن به بخشهای برقی و مکانیکی دستگاه اهمیت بسیار بالایی دارد.
- پیش از هرگونه وارسی یا دستکاری، حتماً دوشاخه یخچال را از پریز برق بکشید.
- برای تمیز کردن برفکها هرگز از اجسام فلزی، نوکتیز یا چاقو استفاده نکنید زیرا به لولههای اواپراتور آسیب میزنند.
- از سشوار با حرارت بسیار بالا برای ذوب کردن برفکها استفاده نکنید تا به بدنه پلاستیکی آسیب نرسد.
- دستهای خود را کاملاً خشک نگه دارید تا از خطر برقگرفتگی جلوگیری شود.
- در صورت نیاز به بررسی سیمکشی پشت دستگاه، مراقب اتصالات برق باشید.
چه زمانی متخصص خبر کنید: چه زمانی باید از متخصص کمک بگیرید؟
اگر پس از بررسی لاستیک در و تنظیم دما همچنان با مشکل تجمع یخ مواجه هستید، یا اگر ایراد به قطعات داخلی مانند برد الکترونیکی، هیتر دیفراست یا گاز دستگاه مربوط میشود، نباید شخصاً دست به آچار شوید. همچنین اگر در گتوند نیاز به اعزام فوری تعمیرکار دارید، بهتر است کار را به تکنسینهای مجرب سایت کارو بسپارید تا با ابزار تخصصی عیبیابی را انجام دهند.
جمعبندی: جمعبندی نهایی
برفک زیاد می زند فکر کنم درجش مشکل دارد میتواند دلایل مختلفی داشته باشد که برخی از آنها ساده و برخی نیازمند بررسی تخصصی هستند. اگر با بررسیهای اولیه و تنظیم دما مشکل برطرف نشد، بهترین کار استفاده از کمک یک متخصص در محله شما است تا از آسیب بیشتر به دستگاه جلوگیری شود. هزینه تعمیرات نیز بسته به قطعه تعویضی (مانند ترموستات یا قطعات دیفراست) متفاوت خواهد بود.