سلام کولر گازی الجی یکباره باد گرم میداد پس از بررسی متوجه شدم که موتو
سلام کولر گازی الجی یکباره باد گرم میداد پس از بررسی متوجه شدم که موتور روشن میشه اما انگار زور نداره صداش کمه یکی از سیم عایی که به سر موتور وصل بود هم حالت نیمه سوخته و سفتی داشت سیم قرمز رنگ بود .در کل میخام ببینم موتور سالمه یا مشکل خارزن یا اصلا با خازن هار استارت درست میشه.درکل مشکل چیه البته سیمکشی هم چنتا وصله داشت بین مسیر چک کردم سالم بودن. اگر امکانش هست، فوری برای بررسی و تعمیر مراجعه انجام بشه. ممنون میشم راهنمایی کنید
پاسخ دستیار هوش مصنوعی ظرف چند دقیقه در همین صفحه نمایش داده میشود. نیازی به رفرش نیست.
پاسخها (2) - مرتب شده بر اساس جدیدترین
ثبت پاسخ جدیدسلام خسته نباشی برادر سیم قرمز احتمال زیاد مال استارت دستگاه بوده برا همین استارت نمیشه هیچ کاری نمیخواد انجام بدی فقط سیم اصلاح کن و صبر کن موتور خنک بشه بعد که خنک شد استارت کن راه میافته . راحت تر بگم اورلود کرده . اگه بتونی موتور خنک کنی زودتر جواب میگیری ولی تو این مدت زمان خنک شدن حتما برق اصلیش قطع کن . ما در خدمتیم
باید مولتی متر کلمپ آمپر داشته باشی میزان ظرفیت خازن بگیری بعد با نوشته روی پلاک موتور تطبیق بدی بیشتر از پانزده درصد اختلاف نداشته باشه اگه درست بود آمپر موتور بگیری