کولر آب سلولزی دارم فکر می کنم برق از کلید هب کولر نمیرسه
سلام. در مجیدیه شمالی تهران هستم. کولر آب سلولزی دارم فکر می کنم برق از کلید هب کولر نمیرسه. اگر امکانش هست، امروز برای بررسی و تعمیر مراجعه انجام بشه. ممنون میشم حدود هزینه انجام این کار رو هم اعلام کنید و اگر نکته یا راهکاری وجود داره راهنمایی بفرمایید.
پاسخها (5) - مرتب شده بر اساس جدیدترین
ثبت پاسخ جدیدسلام قطع جریان برق از کلید یا سیم انتقال یا جعبه تقسیم کولر هزینه رفع مشکل ۱و نیم
سلام ارادت مشکل میتونه از کلید هب باشه اگر برق بهش میرسه
سلام ... من نزدیکی محل زندگی شما هستم برای انجلم کارتون میتونم خدمت برسم با من تماس بکیرین ۰۹۳۵۹۴۳۱۵۴۰
خلاصه: پاسخ کوتاه به این سوال
اگر کولر آبی سلولزی شما روشن نمیشود و فکر میکنید برق از کلید قطع و وصل به دستگاه نمیرسد، معمولاً مشکل از پریز برق، سوختن فیوز، خرابی خود کلید یا قطعی در مسیر سیمکشی است. در بسیاری از موارد با بررسی موارد ساده مثل سلامت فیوز مینیاتوری منزل مشکل حل میشود، اما در برخی شرایط نیاز به بررسی تخصصی وجود دارد. در بیش از ۷۰٪ موارد این مشکل به قطعی سیم یا خرابی کلید مربوط است.
راهحل: چه اقداماتی میتوان برای رفع مشکل انجام داد؟
برای عیبیابی اولیه و بازگرداندن جریان برق به کولر، انجام چند گام ایمن و مرحلهبهمرحله به شما کمک خواهد کرد.
- بررسی فیوز مینیاتوری تابلوی برق منزل برای اطمینان از عدم پریدن آن.
- تست کردن پریز برق محل نصب کلید با یک فازمتر یا مولتیمتر.
- باز کردن قاب کلید کولر و بررسی محکم بودن پیچهای اتصال سیمها.
- بررسی جعبه تقسیم روی بدنه کولر جهت اطمینان از عدم شل شدن ترمینالها.
- تست سلامت سیمکشی داخلی از کلید تا پشت بام با تجهیزات اندازهگیری.
- تعویض کلید کولر در صورت معیوب بودن پلاتینهای داخلی.
- درخواست تکنسین برقکار برای بررسی تخصصی مدار و موتور در صورت رفع نشدن ایراد.
جدول مشکلات رایج و راهحلها آن
| مشکل رایج | راهحل خلاصه |
|---|---|
| پریدن فیوز منزل | ریست کردن فیوز و بررسی اتصالی |
| شل شدن سیم پشت کلید | سفت کردن پیچهای ترمینال کلید |
| خرابی مکانیزم کلید کولر | تعویض کلید برق کولر آبی |
| قطعی در مسیر کابل اصلی | تعویض یا ترمیم کابل برق آسیبدیده |
نکات ایمنی: قبل از بررسی، این نکات ایمنی را رعایت کنید
کار با برق شهری خطرات جدی به همراه دارد، بنابراین حتماً پیش از هرگونه اقدام، موارد حفاظتی زیر را با دقت رعایت کنید.
- حتماً پیش از دست زدن به کلید یا سیمها، فیوز اصلی برق منزل را قطع کنید.
- هرگز با دست خیس یا روی سطح مرطوب پشت بام به بررسی سیستم برق نپردازید.
- از فازمتر سالم و استاندارد برای تست وجود جریان برق استفاده کنید.
- در صورت نداشتن ابزار مناسب مانند مولتیمتر، از دستکاری سیمهای اصلی بپرهیزید.
- مراقب سقوط ابزار یا اتصالی دادن سیمها به بدنة فلزی کولر باشید.
چه زمانی متخصص خبر کنید: چه زمانی باید از متخصص کمک بگیرید؟
اگر پس از قطع و وصل فیوز و بررسی ظاهر کلید، همچنان جریانی به موتور نمیرسد و با پریدن مداوم فیوز مواجه هستید، نباید شخصاً دست به کار شوید. همچنین اگر بوی سوختگی از مسیر سیمکشی استشمام میشود یا تخصص کافی در زمینه نقشهکشی برق کولر ندارید، برای جلوگیری از خطرات جانی و مالی حتماً از یک متخصص خدمات نصب و تعمیر کولر آبی کمک بگیرید.
جمعبندی: جمعبندی نهایی
قطعی برق کولر آبی سلولزی میتواند دلایل مختلفی داشته باشد که برخی از آنها ساده و برخی نیازمند بررسی تخصصی هستند. اگر با بررسیهای اولیه و چک کردن کلید و فیوز مشکل برطرف نشد، بهترین کار استفاده از کمک یک متخصص است تا از آسیب بیشتر به دستگاه جلوگیری شود. تکنسینهای فنی با تجهیزات ایمنی کامل میتوانند در سریعترین زمان مشکل شما را در محدوده مجیدیه برطرف کنند.