کنار ورودی لوله بخاری تو خونه نم میده
سلام . سال پیش از کنار جا لوله بخاری نم میداد ی نفر گفت ارتفاع لوله رو پشت بودم رو بیشتر کنی دیگه تبخیری صورت نمیگیره که تو خونه دور جا لوله نم بده ولی امسال نتنها که کمتر نشد بلکه بیشترم شده ! به نظر شما باید چکار کنم؟
پاسخها (7) - مرتب شده بر اساس جدیدترین
ثبت پاسخ جدیدسلام ارتفاع لوله H خیلی بالا هست یکم کمتر کنین بخاطر ارتفاع خیلی بالا گرم و سرد میشه و تعریق میکنه
5 سال ضمانت اجرا و رفعه ایراد بامن تماس بگیرید 09100070457
سلام احتمال زیاد با عایق بندی ایزوگام درست بشه ۰۹۱۲۳۲۰۵۹۳۵ تماس بگیرید
درود وعرضه ادب .مشگله اکثر استادکارا اینه که میان ولوله خروجی را نانو میکنند یا آبگریز ..واین در حالیه که نانو رو سیمانه خیس اصلا واکنشی نداره..لوله ومسیر لوله باید اپل با مشعل خشک بشه ..بعد یه اجرای کار داره که یکی دوساعته انجام میشه وضمانت ۵ ساله هم داده میشه ...لازم بذکراست که هر فنی کاری یسری تجربیات داره که دوست نداره تو فضای عمومی گفته بشه.. ولی درصورت لزوم میتونید بام تماس بگیرید هم کار از نزدید دیده بشه هم مشگلشو حل کنم . ضمانت۵ ساله میدم .. مبلغشم نصفشو میگیرم .نصفشو ۲ هفته بعد که از کارهم مطمئن بشید. باتشکر شرکت آذین نما 09100070457
به این شماره عکس بفرستین جوابشو تو همینجا میذارم 09911784435 احتمال قوی از کنار لوله بخاری یا کنارها نم میده 13 سال سابقه اجرا عایق بندی و پنج سال عایق های رطوبتی رو تولید میکنم
سلام لوله ایی که پشت بام هست برای خروجی بخاری احتمالا یا عایق بودن ش و از دست داده یا عایق نشده
-
خلاصه
مشکل نمزدگی در اطراف ورودی لوله بخاری میتواند به دلیل نفوذ آب باران یا بخار از طریق لوله بخاری باشد. این مشکل ممکن است به دلیل نصب نادرست یا خرابی در بخشهای مختلف سیستم بخاری و لولهکشی آن ایجاد شود. -
مراحل اجرا
- بررسی لوله بخاری: بررسی کنید که آیا لوله بخاری به درستی نصب شده و هیچ گونه ترک یا شکافی در آن وجود ندارد.
- بررسی آببندی: اطمینان حاصل کنید که اطراف ورودی لوله بخاری به درستی آببندی شده است. از مواد آببندی مناسب برای جلوگیری از نفوذ رطوبت استفاده کنید.
- بررسی سقف و پشت بام: اگر لوله بخاری از سقف عبور میکند، بررسی کنید که سقف و پشت بام در اطراف لوله به درستی آببندی شدهاند و هیچ نفوذ آبی وجود ندارد.
- تعمیر یا تعویض قطعات آسیبدیده: در صورت مشاهده هر گونه خرابی یا آسیب در لوله یا بخشهای مرتبط با آن، قطعات آسیبدیده را تعمیر یا تعویض کنید.
- بررسی سیستم تهویه: اطمینان حاصل کنید که سیستم تهویه به درستی کار میکند تا از تجمع بخار و رطوبت جلوگیری شود.
-
نکات ایمنی
- هنگام کار با لوله بخاری و مواد آببندی از دستکش و عینک ایمنی استفاده کنید.
- اطمینان حاصل کنید که بخاری خاموش و سرد است تا خطر سوختگی یا آتشسوزی وجود نداشته باشد.
- اگر از نردبان برای دسترسی به سقف یا لوله استفاده میکنید، از استحکام و پایداری آن مطمئن شوید.
-
چه زمانی متخصص خبر کنید
- اگر پس از انجام مراحل فوق هنوز مشکل برطرف نشده است.
- اگر در نصب یا تعمیر لوله بخاری تجربه کافی ندارید.
- اگر نشتی و نمزدگی به شدت زیاد است و به سایر بخشهای ساختمان آسیب میرساند.
-
جمعبندی
برای حل مشکل نمزدگی اطراف ورودی لوله بخاری، ابتدا باید لوله و سیستم آببندی آن را بررسی و در صورت نیاز تعمیر کنید. در صورتی که با انجام این کارها مشکل حل نشد، بهتر است با یک متخصص مشورت کنید تا مشکلات اساسیتر را شناسایی و برطرف کند. این اقدام علاوه بر جلوگیری از آسیبهای بیشتر به ساختمان، میتواند از خطرات احتمالی نیز جلوگیری کند.