پکیج آب گرم داره ولی شوفاژ ها سرده یا برعکس
سلام. در یوسف آباد تهران هستم. پکیج آب گرم داره ولی شوفاژ ها سرده یا برعکس. اگر امکانش هست، فردا برای بررسی و تعمیر مراجعه انجام بشه. ممنون میشم حدود هزینه انجام این کار رو هم اعلام کنید و اگر نکته یا راهکاری وجود داره راهنمایی بفرمایید.
پاسخها (28) - مرتب شده بر اساس جدیدترین
ثبت پاسخ جدیدسلام باید از نزدیک بالاسر دستگاه اومد و چک شود چون عیبی که شما عرض کردید احتمال ایراد برخی قطعات هست که تا ندیده باشیم نمیتونیم اظهار نظر کنیم ولی سعی میکنیم با قیمتی منصفانه کار جمع کنیم
سلام دستگاهتون فلومترش کثیف یا خرابه اگر خواستید تماس بگیرید برسم خدمت شما احتمال داره از کثیف بودن شیر سه راهه هم باشه که باید حتما آدم کار بلد بیاد خدمتتون کار هر کسی نیست درست کردنش درخدمتتون هستم ۰۹۱۰۲۶۶۲۳۶۱
سلام دستگاهتون فلومترش کثیف یا خرابه اگر خواستید تماس بگیرید برسم خدمتتون ۰۹۱۰۲۶۶۲۳۶۱
سلام باید دستگاه از نزدیک چک وبازدید بشه به احتمال زیاد مشکل ازشیر سه راهی باشه ممنون میشم بامن تماس بگیرین تا دراولین فرصت خدمت شما برسم ومشکل حل کنم انشاالا
سلام وقت بخیر باید چند جا از دستگاه ورادیاتورها بررسی شود درخدمت هستم.
سلام .شیر سه راهی باید چک بشه اگه رسوب گرفته باشه با یه شستشو مشکل رفع میشه شعار ما اینه که همیشه تعمیر کار باشیم نه تعویض کار اگر کارو به ما بسپارید هزینه تراشی نمیکنیم
سلام .شیر سه راهی باید چک بشه اگه رسوب گرفته باشه با یه شستشو مشکل رفع میشه شعار ما اینه که همیشه تعمیر کار باشیم نه تعویض کار اگر کارو به ما بسپارید هزینه تراشی نمیکنیم
سلام مشکل میتونه از قطعه یا رسوب باشه باید چک بشه.جهت هماهنگی تماس بگیرید.اجرت مناسب و کار تضمینی درخدمتتون هستم
سلام، مشکل احتمالا از شیر سراهه هست که نیاز به سرویس داره
تماس بگیرید راهنمایی بشوید شاید لازم به حضور تیم فنی ما نباشه ۰۹۳۳۲۹۰۶۶۵۰
سلام تماس بگیرین تا در خصوص مشکل و روش رفع عیب و قیمت صحبت کنیم
برای رفع وعیب یابی باید دستگاه رابازدید کرد این مشگل میتونه شامل قطعات مختلفی باشه ودقیق نمیشه ایراد رو بدونه بازدید گفت ولی میتونه از سنسورها ویا شیربرقی دستگاه یا بسته بودن مسیر شوفاژها ویابرد دستگاه هم باشه درصورت نیاز درخدمتم راسان پکیج شماره تماس09198301916
سلام وقت بخیر تماس بگیرید در خدمتم 09909214460
با سلام رفع ایراد به صورت صد در صد هزینه ۱۵۰۰۰۰۰در صورت نیاز تماس بگیرید در خدمتم
سلام،سرویس پکیج،حدود قیمت پس از توضیح کامل ایراد،و مدل دستگاه امکانپذیر میباشد،۰۹۱۲۴۷۹۵۲۲۴
سلام و شب بخیر این مشکل از چند قطعه دستگاه میتونه باشه برای اطلاعات تکمیل تر تماس بگیرید 09193093454
سلام وقت بخیر تماس بگیرید تا بتونم راهنمایی کنم
۰۹۱۸۸۱۹۲۲۹۸ مجید همدانی درصورت نیاز یک ساعت قبل از اینکه سرکار باشیم تماس بگیرید درخدمتم
چیز خاصی نیست تماس بگیرید.بهتون راه حلشو بگم
زنگ بزنید اگر کار داشتید در خدمتم ۰۹۱۲۷۲۱۰۴۲۹
سلام وقت بخیر کی هستید خدمت برسم من محدوده یوسف آباد هستم
خلاصه: پاسخ کوتاه به این سوال
اگر پکیج آب گرم داره ولی شوفاژ ها سرده یا برعکس، معمولاً مشکل از خرابی شیر سه راهی، رسوبگرفتگی مبدل حرارتی، هواگیری نامناسب یا خرابی پمپ سیرکولاتور است. در بسیاری از موارد با بررسی موارد ساده مثل تنظیمات ترموستات و هواگیری مشکل حل میشود، اما در برخی شرایط نیاز به بررسی تخصصی وجود دارد. در بیش از ۶۰٪ موارد این مشکل به خرابی شیر سهراهی موتوری یا رسوب مبدل مربوط است.
راهحل: چه اقداماتی میتوان برای رفع مشکل انجام داد؟
برای اینکه بدانید در این وضعیت چه اقداماتی باید انجام دهید، مراحل زیر را از ساده به تخصصی دنبال کنید:
- دمای تنظیمی پکیج را بررسی و روی حالت زمستانه قرار دهید.
- پکیج و رادیاتورها را به دقت هواگیری کنید.
- فشار پکیج (بار مانومتر) را بررسی کنید که روی عدد ۱.۵ باشد.
- شیرهای رفت و برگشت زیر پکیج و رادیاتورها را باز کنید.
- رسوبات مدار گرمایش را با اسیدشویی سبک بررسی کنید.
- عملکرد پمپ سیرکولاتور و چرخش آب را تست کنید.
- سلامت شیر سهراهی موتوری را بررسی کنید.
- در صورت عدم تخصص، از تکنسین مجرب برای تعمیر پکیج در محل کمک بگیرید.
جدول مشکلات رایج و راهحلها آن
| مشکل رایج | راهحل خلاصه |
|---|---|
| هواگرفتگی مدار | هواگیری از طریق شیر رادیاتورها |
| افت فشار بار | تنظیم فشار با شیر پرکن |
| خرابی شیر سهراهی | تعویض یا تعمیر قطعه توسط تکنسین |
| رسوب مبدل ثانویه | اسیدشویی و رسوبزدایی |
نکات ایمنی: قبل از بررسی، این نکات ایمنی را رعایت کنید
رعایت نکات ایمنی پیش از دست زدن به سیستم گرمایشی از بروز خطرات جدی جلوگیری میکند.
- حتماً پیش از هرگونه اقدام، برق پکیج را از پریز بکشید.
- از دست زدن به لولههای داغ مدار گرمایش خودداری کنید.
- شیر گاز ورودی به دستگاه را هنگام بررسی قطعات داخلی ببندید.
- در صورت نشتی آب، مراقب خطر برقگرفتگی مدار الکترونیکی باشید.
- به هیچ وجه خودسرانه اقدام به باز کردن برد الکترونیکی نکنید.
چه زمانی متخصص خبر کنید: چه زمانی باید از متخصص کمک بگیرید؟
اگر با وجود هواگیری و تنظیم فشار، مشکل سرد بودن رادیاتورها برطرف نشد یا دستگاه کدهای خطا نمایش داد، نباید شخصاً دست به کار شوید. خرابی قطعات داخلی مانند شیر سهراهی، برد، پمپ و نیاز به اسیدشویی تخصصی مواردی هستند که حتماً باید توسط تعمیرکار مجرب بررسی و رفع شوند تا از آسیب بیشتر به دستگاه جلوگیری گردد.
جمعبندی: جمعبندی نهایی
این مشکل پکیج میتواند دلایل مختلفی داشته باشد که برخی از آنها ساده و برخی نیازمند بررسی تخصصی هستند. اگر با بررسیهای اولیه مانند هواگیری و تنظیم فشار آب گرمکن و شوفاژ مشکل برطرف نشد، بهترین کار استفاده از کمک یک متخصص است تا از آسیب بیشتر به دستگاه جلوگیری شود. کارشناسان ما آماده ارائه خدمات فوری در منطقه شما هستند.