دو عدد از ۳ عدد لولای درب ضد سرقت کنده شده من نیاز به تعویض لولا و جو
سلام. در والفجر شیراز هستم. دو عدد از ۳ عدد لولای درب ضد سرقت کنده شده من نیاز به تعویض لولا و جوشکاری دارم. اگر امکانش هست، فوری برای بررسی و تعمیر مراجعه انجام بشه. ممنون میشم حدود هزینه انجام این کار رو هم اعلام کنید و اگر نکته یا راهکاری وجود داره راهنمایی بفرمایید.
پاسخها (3) - مرتب شده بر اساس جدیدترین
ثبت پاسخ جدیدمن میخواهم متخصص تعمیر لولا پیدا منم
خلاصه: پاسخ کوتاه به این سوال
اگر لولای درب ضد سرقت کنده شده است، معمولاً مشکل از وزن بالای لنگه، نصب غیراصولی یا فشار بیش از حد به چارچوب است. در بسیاری از موارد با بررسی موارد ساده مثل استفاده از تکنسین جوشکاری سیار مشکل حل میشود، اما در برخی شرایط نیاز به تعویض کامل یراقآلات وجود دارد. در بیش از ۷۰٪ موارد این مشکل به کیفیت پایین جوش اولیه یا رگلاژ نبودن درب مربوط است.
راهحل: چه اقداماتی میتوان برای رفع مشکل انجام داد؟
برای رفع این مشکل فنی، اقدامات زیر را از ساده به تخصصی دنبال کنید:
- از باز و بسته کردن مجدد درب خودداری کنید تا لولای سوم نیز آسیب نبیند.
- وزن درب را موقتاً با استفاده از یک اهرم یا بلوک چوبی مهار کنید تا به چارچوب فشار نیاید.
- محل شکستگی و کنده شدن جوش را از نظر زنگزدگی یا دفرمگی بررسی کنید.
- با یک نصاب یا جوشکار سیار متخصص در زمینه تعمیرات درب ضد سرقت تماس بگیرید.
- درخواست اعزام فوری نیروی فنی برای جوشکاری دقیق لولاهای آسیبدیده ثبت کنید.
- در صورت نیاز به تعویض، لولای جدید و استاندارد مشابه مدل قبلی تهیه نمایید.
- از تکنسین بخواهید پس از جوشکاری، کل درب را مجدداً رگلاژ کند.
- از جوشکار بخواهید استحکام لولاها را با پینهای تقویتی افزایش دهد.
جدول مشکلات رایج و راهحلها آن
| مشکل رایج درب ضد سرقت | راهحل پیشنهادی |
|---|---|
| کنده شدن جوش لولا | جوشکاری مجدد توسط متخصص |
| دفرمگی چارچوب | رگلاژ و تقویت محل اتصال |
| ساییدگی پین لولا | تعویض کامل لولا |
نکات ایمنی: قبل از بررسی، این نکات ایمنی را رعایت کنید
رعایت نکات ایمنی به دلیل وزن زیاد این دربها بسیار حیاتی است تا از بروز حوادث ناگوار جلوگیری شود:
- به هیچ وجه بدون مهار کردن درب، اقدام به باز کردن لولای باقیمانده نکنید.
- مراقب سقوط ناگهانی لنگه سنگین درب روی افراد باشید.
- از قرار دادن دست یا انگشتان در فاصله بین درب و چارچوب پرهیز کنید.
- در هنگام جوشکاری، از عینک ایمنی و تجهیزات حفاظتی استاندارد استفاده کنید.
- مطمئن شوید در هنگام تعمیر، جریان برق وسایل مجاور قطع باشد.
چه زمانی متخصص خبر کنید: چه زمانی باید از متخصص کمک بگیرید؟
از آنجا که دربهای ضد سرقت ساختار فلزی سنگین و لایهبندی امنیتی دارند، تعمیر آنها کار افراد مبتدی نیست. اگر دو لولا از سه لولا کنده شده باشد، تعادل درب کاملاً به هم خورده و سنگینی آن روی لولای سوم و قفلها افتاده است. در این شرایط، به هیچ عنوان شخصاً دست به آچار یا دستگاه جوش نشوید و حتماً از خدمات جوشکاری سیار و متخصصین مجرب کارو برای جلوگیری از سقوط درب و آسیب جدی کمک بگیرید.
جمعبندی: جمعبندی نهایی
کنده شدن لولای درب ضد سرقت میتواند دلایل مختلفی داشته باشد که برخی از آنها ساده و برخی نیازمند بررسی تخصصی هستند. اگر با بررسیهای اولیه مشکل برطرف نشد، بهترین کار استفاده از کمک یک متخصص است تا از آسیب بیشتر به دستگاه جلوگیری شود. تکنسینهای متخصص میتوانند با جوشکاری اصولی و رگلاژ دقیق، امنیت و عملکرد صحیح درب شما را بازگردانند.