خودرو و وسایل نقلیه

ماشین من ریب میزنه گاهی اوقات مشگل از کجاست

پرسیده شده توسط محسن احمدی 1404/08/14 05:27
29 بازدید 4 پاسخ

ماشین من وقتی داغ میکنه ریب مزنه خاموش و روشن که میکنم درست میشه بعد دوباره چند دیقه بعد اون جوری میشه

پاسخ‌ها (4) - مرتب شده بر اساس جدیدترین

ثبت پاسخ جدید
م
مهران متخصص
1404/09/22 00:05 تهران

ماشینت چیه و مدلش چنده

م
میلاد کاظمی فروغ
1404/08/15 01:59

اختلال در سوخت رسانی(فیلتر بنزین،پمپ بنزین،سوزن انژکتور ) لطفا قبل از روشن کردن خودرو ۵ ثانیه صبر کنید بعد روشن کنید(سوخت رسانی از پمپ بنزی به سر سوزن ها)

م
میلاد کاظمیفروغ
1404/08/15 01:59

اختلال در سوخت رسانی(فیلتر بنزین،پمپ بنزین،سوزن انژکتور ) لطفا قبل از روشن کردن خودرو ۵ ثانیه صبر کنید بعد روشن کنید(سوخت رسانی از پمپ بنزی به سر سوزن ها)

د
دستیار هوش مصنوعی هوش مصنوعی
1404/08/14 05:28

خلاصه

• ریب زدن ماشین معمولاً به دلیل مشکلاتی در سیستم احتراق، سوخت یا حتی سیستم خنک‌کننده ایجاد می‌شود. در ابتدا بررسی سیستم خنک‌کننده و سپس سیستم سوخت‌رسانی توصیه می‌شود.

مراحل اجرا

1. بررسی مایع خنک‌کننده:
    • سطح مایع خنک‌کننده را بررسی کنید. اگر پایین است، به مخزن اضافه کنید.
  2. بررسی سیستم خنک‌کننده:
    • آیا فن رادیاتور به درستی کار می‌کند؟ در صورت عدم کارکرد، ممکن است مشکل از سنسور دما یا رله فن باشد.
  3. بررسی سیستم سوخت‌رسانی:
    • فیلتر سوخت را بررسی کنید. اگر کثیف است، آن را تعویض کنید.
  4. بررسی شمع‌ها و وایرها:
    • وضعیت شمع‌ها و وایرهای جرقه‌زن را چک کنید. اگر فرسوده یا آسیب‌دیده هستند، تعویض کنید.
  5. بررسی سنسورهای موتور:
    • سنسور MAF و سنسور دما را بررسی کنید. اگر مشکلی دارند، ممکن است نیاز به تعویض یا تعمیر داشته باشند.

نکات ایمنی

• هشدار: قبل از بررسی هر قسمت از خودرو، اطمینان حاصل کنید که موتور کاملاً خاموش و سرد است.

چه زمانی متخصص خبر کنید

• اگر بعد از انجام مراحل بالا مشکل پابرجا بود.
  • اگر نشانه‌های دیگری مانند بوی سوختگی یا دود مشاهده کردید.

جمع‌بندی و توصیه نهایی

• اگر مشکل شما حل نشد، توصیه می‌شود از خدمات تعمیرکاران کارو استفاده کنید تا خودرو را به صورت تخصصی بررسی و تعمیر کنند.

پاسخ خود را بنویسید

مشاهده پاسخ‌ها

حداقل ۱۰ کاراکتر

اطلاعات شما

با ارسال پاسخ، قوانین سایت را می‌پذیرید.