خودرو و وسایل نقلیه
ماشین من ریب میزنه گاهی اوقات مشگل از کجاست
پرسیده شده توسط محسن احمدی
1404/08/14 05:27
29 بازدید
4 پاسخ
ماشین من وقتی داغ میکنه ریب مزنه خاموش و روشن که میکنم درست میشه بعد دوباره چند دیقه بعد اون جوری میشه
پاسخها (4) - مرتب شده بر اساس جدیدترین
ثبت پاسخ جدید
م
میلاد کاظمی فروغ
1404/08/15 01:59
اختلال در سوخت رسانی(فیلتر بنزین،پمپ بنزین،سوزن انژکتور ) لطفا قبل از روشن کردن خودرو ۵ ثانیه صبر کنید بعد روشن کنید(سوخت رسانی از پمپ بنزی به سر سوزن ها)
م
میلاد کاظمیفروغ
1404/08/15 01:59
اختلال در سوخت رسانی(فیلتر بنزین،پمپ بنزین،سوزن انژکتور ) لطفا قبل از روشن کردن خودرو ۵ ثانیه صبر کنید بعد روشن کنید(سوخت رسانی از پمپ بنزی به سر سوزن ها)
د
دستیار هوش مصنوعی
هوش مصنوعی
1404/08/14 05:28
خلاصه
- ریب زدن ماشین معمولاً به دلیل مشکلاتی در سیستم احتراق، سوخت یا حتی سیستم خنککننده ایجاد میشود. در ابتدا بررسی سیستم خنککننده و سپس سیستم سوخترسانی توصیه میشود.
مراحل اجرا
- بررسی مایع خنککننده:
- سطح مایع خنککننده را بررسی کنید. اگر پایین است، به مخزن اضافه کنید.
- بررسی سیستم خنککننده:
- آیا فن رادیاتور به درستی کار میکند؟ در صورت عدم کارکرد، ممکن است مشکل از سنسور دما یا رله فن باشد.
- بررسی سیستم سوخترسانی:
- فیلتر سوخت را بررسی کنید. اگر کثیف است، آن را تعویض کنید.
- بررسی شمعها و وایرها:
- وضعیت شمعها و وایرهای جرقهزن را چک کنید. اگر فرسوده یا آسیبدیده هستند، تعویض کنید.
- بررسی سنسورهای موتور:
- سنسور MAF و سنسور دما را بررسی کنید. اگر مشکلی دارند، ممکن است نیاز به تعویض یا تعمیر داشته باشند.
نکات ایمنی
-
هشدار: قبل از بررسی هر قسمت از خودرو، اطمینان حاصل کنید که موتور کاملاً خاموش و سرد است.
چه زمانی متخصص خبر کنید
- اگر بعد از انجام مراحل بالا مشکل پابرجا بود.
- اگر نشانههای دیگری مانند بوی سوختگی یا دود مشاهده کردید.
جمعبندی و توصیه نهایی
- اگر مشکل شما حل نشد، توصیه میشود از خدمات تعمیرکاران کارو استفاده کنید تا خودرو را به صورت تخصصی بررسی و تعمیر کنند.