ماشین من ریب میزنه گاهی اوقات مشگل از کجاست
ماشین من وقتی داغ میکنه ریب مزنه خاموش و روشن که میکنم درست میشه بعد دوباره چند دیقه بعد اون جوری میشه
پاسخها (9) - مرتب شده بر اساس جدیدترین
ثبت پاسخ جدیددرود اولا خودرو چیه؟مدل جنده؟متاسفم که حتا هوش مصنوعی همانند همکاران الکی بدون سوال جواب و بازدید نظریه صادر میکنه وخرج تراشی میکنه واسه مردم،،،،،داغ کردن میتونه از خطای امپر اب باشه!!ویا حتا فشنگی اب،،،شاید هم ترموستات خرابه عزیز،،،باید چک بشه،،،و ادرس محبت کنین در اسرع وقت باقیمت مناسب درخدمتم،،،،
اگر درست نشد پمپ بنزین تون نیم سوز شده مطمعن
سلام قطب منفی سر باطری رو بردا ر ۲۰ دیقه بعد دوباره وصل کن سر باطری هارو سفت کن ببین دوباره اینجوری میشه یا نه
سلام چیه ماشینتون ، مدل چنده ، تک یا دوگانه !؟ این ها باید بگید اول
اختلال در سوخت رسانی(فیلتر بنزین،پمپ بنزین،سوزن انژکتور ) لطفا قبل از روشن کردن خودرو ۵ ثانیه صبر کنید بعد روشن کنید(سوخت رسانی از پمپ بنزی به سر سوزن ها)
اختلال در سوخت رسانی(فیلتر بنزین،پمپ بنزین،سوزن انژکتور ) لطفا قبل از روشن کردن خودرو ۵ ثانیه صبر کنید بعد روشن کنید(سوخت رسانی از پمپ بنزی به سر سوزن ها)
خلاصه
- ریب زدن ماشین معمولاً به دلیل مشکلاتی در سیستم احتراق، سوخت یا حتی سیستم خنککننده ایجاد میشود. در ابتدا بررسی سیستم خنککننده و سپس سیستم سوخترسانی توصیه میشود.
مراحل اجرا
- بررسی مایع خنککننده:
- سطح مایع خنککننده را بررسی کنید. اگر پایین است، به مخزن اضافه کنید.
- بررسی سیستم خنککننده:
- آیا فن رادیاتور به درستی کار میکند؟ در صورت عدم کارکرد، ممکن است مشکل از سنسور دما یا رله فن باشد.
- بررسی سیستم سوخترسانی:
- فیلتر سوخت را بررسی کنید. اگر کثیف است، آن را تعویض کنید.
- بررسی شمعها و وایرها:
- وضعیت شمعها و وایرهای جرقهزن را چک کنید. اگر فرسوده یا آسیبدیده هستند، تعویض کنید.
- بررسی سنسورهای موتور:
- سنسور MAF و سنسور دما را بررسی کنید. اگر مشکلی دارند، ممکن است نیاز به تعویض یا تعمیر داشته باشند.
نکات ایمنی
-
هشدار: قبل از بررسی هر قسمت از خودرو، اطمینان حاصل کنید که موتور کاملاً خاموش و سرد است.
چه زمانی متخصص خبر کنید
- اگر بعد از انجام مراحل بالا مشکل پابرجا بود.
- اگر نشانههای دیگری مانند بوی سوختگی یا دود مشاهده کردید.
جمعبندی و توصیه نهایی
- اگر مشکل شما حل نشد، توصیه میشود از خدمات تعمیرکاران کارو استفاده کنید تا خودرو را به صورت تخصصی بررسی و تعمیر کنند.