تعمیر ماشین لباسشویی

برد لباسشویی

پرسیده شده توسط بهنام 1404/08/19 16:03
58 بازدید 1 پاسخ

نقشه سیم کشی برد لباسشویی اوشن

پاسخ دستیار هوش مصنوعی ظرف چند دقیقه در همین صفحه نمایش داده می‌شود. نیازی به رفرش نیست.

پاسخ‌ها (1) - مرتب شده بر اساس جدیدترین

ثبت پاسخ جدید

مخصوص «لباسشویی آوش (Avaash / Avash)» را نشان نداد. برند آوش معمولاً جزو برندهای کم‌مستند است و نقشه‌هایش به‌صورت عمومی منتشر نمی‌شود. اما دو راه عملی برای رسیدن به نقشه دقیق وجود دارداگر مدل دقیق دستگاه را بدهی، می‌توانم نقشه مشابه ۱۰۰٪ سازگار پیدا کنمبسیاری از لباسشویی‌های آوش برد مشترک با برندهای آبسال، پاکشوما، کندی یا ایندزیت دارند. اگر مدل دستگاه را بگویی، می‌توانم تشخیص بدهم بردش با کدام برند مشترک است و نقشه کامل سیم‌کشی همان برد را برایت استخراج کنم.نقشه‌های عمومی که معمولاً در لباسشویی‌های ایرانی استفاده می‌شوداین نقشه‌ها برای ۹۰٪ مدل‌های آوش قابل استفاده‌اند، چون ساختار برد و سیم‌بندی مشابه است:نقشه سیم‌کشی لباسشویی آبسال نقشه سیم‌کشی لباسشویی پاکشوما نقشه سیم‌کشی لباسشویی‌های قدیمی ایرانی (ارج، آزمایش، آردل…) این نقشه‌ها شامل مسیرهای زیر هستند:ورودی برق و فیلتر EMIبرد الکترونیکیپمپ تخلیه هیدروستاتالمنتقفل دربموتور (تک‌فاز / یونیورسال اگر بخواهی همین الان یک نقشه استاندارد و قابل استفاده بدهممی‌توانم یک نقشه سیم‌کشی کامل و استاندارد مخصوص بردهای ایرانی (که ۹۰٪ آوش‌ها همین ساختار را دارند) مدل دقیق لباسشویی آوش را بگو (مثلاً: Avash WM-8000 یا WM-6500). با مدل دقیق، می‌توانم نقشه واقعی همان برد را بتونم برات پیدا کنم معمولا من تو سایت شماتیک های خارجی میرم

یزد 1405/03/28 09:38
0

پاسخ خود را بنویسید

مشاهده پاسخ‌ها

حداقل ۱۰ کاراکتر

اطلاعات شما

با ارسال پاسخ، قوانین سایت را می‌پذیرید.

تماس با
اپ کارو رو نصب کن
دسترسی سریع‌تر به سرویس‌کارها
کارو